Ammende mor blir bedt om å dekke seg til: Kommer med strålende reaksjon

27/08/2021 08:56

Emma Sletta

Viralt
Melanie ammet sønnen sin på en restaurant da hun ble bedt om å dekke seg til - reaksjonen hennes blir nå hyllet på nettet

Det er langt fra alle som synes at amming på offentlige steder er ok. Det fikk Melanie Dudley, en trebarnsmor, føle på.

Melanie satt på en restaurant hvor hun ammet sin tre måneder gamle sønn. Den lille gutten ble plutselig sulten, og derfor bestemte Melanie seg for å ta ut det ene brystet slik at hun kunne amme sønnen sin.

Men ikke alle andre gjester på restauranten syntes det var passende at hun satte seg ned for å amme på en restaurant.

Spesielt en mann sa at han absolutt ikke var komfortabel med at hun satt med det ene brystet ut og amme sønnen hennes.

Derfor reiste han seg og gikk over til Melanie for å be henne om å "dekke seg til". Melanie valgte å gjøre det, men det var ikke helt slik den frustrerte mannen sannsynligvis forventet at hun skulle gjøre det.

– Jeg hadde faktisk dekket meg selv. Men det var så jævlig varmt, sannsynligvis 35 grader, og den lille babyen min svettet, sier Melanie, som snakket med Today om hendelsen.

I stedet for å dekke brystet, som sannsynligvis var mannens ønske, valgte Melanie å legge sjalet over hodet og dermed dekke seg selv, som mannen faktisk hadde bedt henne om å gjøre.

Flere av gjestene på restauranten hedret Melanie for hennes reaksjon, og utbrøt i latter da hun bestemte seg for å kaste sjalet over hodet.

En kvinne bestemte seg for å ta et bilde av Melanie, som hun senere har delt på sosiale medier for å hedre henne for hennes reaksjon. Siden da har innlegget gått viralt, og har blitt delt mer enn 250,000 ganger på Facebook.

 

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.