Andrea har tatt filler i leppene 20 ganger: Drømmer om verdens største lepper

19/02/2024 19:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Andrea har et klart mål, å få verdens største lepper.

Andrea (26) er ikke den eneste unge kvinnen som har fått injeksjoner i leppene for å gjøre dem større. Men hun er muligens den som har gjort det flest ganger, og som nå har endt opp med noen av verdens største lepper. Andrea Emilova Ivanova er student og bor i Bulgaria. Hun sier til nettstedet Ladbible at hun er besatt av størrelsen på leppene sine og at hun ikke får dem store nok, selv om hun begynner å få problemer med å spise.

Andrea forteller at hun begynte å forsterke leppene sine tilbake i 2018. Den unge studenten startet en Instagram-konto for å vise følgerne sine veien til verdens største lepper. Og faktisk ble reisen hennes populær. Nesten 50 000 mennesker fra hele verden følger Andrea på Instagram.

I julegave til seg selv gir hun seg selv en ny runde med fillers. "Jeg er voksen og bestemmer selv hva jeg vil gjøre med kroppen min. Jeg gir meg selv nye injeksjoner med hyaluronsyre og nye fillers rundt jul og nyttår. Jeg går inn i et nytt år med mange flere planer om enda flere intervensjoner."

Hver injeksjon koster rundt 1000 kr. Andrea har dermed brukt rundt 20.000 kroner på leppene. Andrea synes selv at leppene hennes er helt nydelige. Men hun er ikke helt fornøyd ennå. Hun vil fortsette å få injeksjoner for å gjøre dem enda større. "Noen leger mener det er nok nå. Men legen min sier han kan hjelpe meg med flere operasjoner. Men jeg må vente i to måneder," sier Andrea.

Etter hver injeksjon har Andrea store problemer med å spise. "Jeg kan ikke spise etterpå. Det er vanskelig. Etter to-tre dager blir det veldig hardt. Det er imidlertid ingen begrensninger på hva jeg kan spise," sier hun og innrømmer at hun får mye kritikk for leppene. "Jeg er fordomsfri og jeg synes folk bør stå fritt til å velge hvilken størrelse som passer dem – stor, større eller for stor."