Andrea oppdager mannens utroskap: Så finner hun saksen

En kvinne ønsker å straffe mannen sin for sin utroskap, så hun finner saksen. Straffen hennes har skapt tusenvis av reaksjoner på sosiale medier.

Hvordan ville du reagere hvis du fant ut at mannen din hadde vært utro mot deg med naboen din? Og ikke bare det, han har til og med  gjort henne gravid også?

Andrea Owen var i denne situasjonen for 15 år siden. I stedet for bare å kaste mannens ting ut av vinduet, bestemte hun seg for å ta en mer kreativ hevn.

Hun har avslørt dette i en video hun senere har delt på sosiale medier TikTok. Det har gått viralt, og mer enn 392 000 har sagt at de "liker" videoen. I tillegg har Andrea advart andre om ikke å «prøve det hjemme».

– I 2006 fant jeg ut at mannen min hadde hatt en syv måneders affære med naboen vår og gjort henne gravid, sier hun.

"Så jeg fant saks og kuttet et hull i alle underbuksene, shortsene og buksene han eide," fortsetter Andrea i videoen sin på TikTok.

Før hun dro hjemmefra, la Andrea også igjen et lite budskap til mannen sin - som kort tid etter selvfølgelig ville være hennes eksmann.

Siden du ikke kan ha p * k i buksene dine, tenkte jeg at jeg ville hjelpe deg, skrev hun på, som hun overlot til sin daværende ektemann.

@heyandreaowen

Do not do this at home. #authorsoftiktok #narcrecovery #narcissistsurvivor #narcissistabuse #divorcedwomen #crazystory #mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque
Do not do this at home.  #authorsoftiktok   #narcrecovery #narcissistsurvivor #narcissistabuse #divorcedwomen #crazystory #mentalbreakdown

Etter å ha delt videoen, har mange hyllet Andrea for hennes atypiske måte å håndtere mannens utroskap på. Flere av dem har til og med gått så langt som å kalle henne en "helt" og en "dronning".

"Jeg er her for denne typen smålighet," skrev en bruker, mens en annen skrev: "Jenta mi, du er en dronning."

I tillegg har det å dele sin historie inspirert andre til å fortelle hvordan de har tatt hevn over sine utro partnere.

"Mannen min var sammen med en kvinne som het Millie. Jeg fylte alle skapene med tante Millies spagettisaus," delte en person.

" Jeg skrubbet toalettet med tannbørsten hans og la den tilbake der han forlot den. Jeg tok også fjernkontrollen med meg slik at han ville se etter den for alltid», skrev en annen.