Anmeldelse av dusjen går fullstendig viralt: Han kan ikke tro sine egne øyne

27/02/2024 12:00

Sofie

Viralt
Foto: Tiktok / Kane Hinge
Foto: Tiktok / Kane Hinge
Da tiktokeren åpnet døren til badet, ble han sjokkert over å se størrelsen på dusjen.

En britisk TikTok-profil delte nylig en video som raskt gikk viralt, der han humoristisk sammenligner størrelsen på en dusjkabinett i en Airbnb i England med scenen der Augustus Gloop sitter fast i sjokoladerøret fra «Willy Wonka & the Chocolate Factory» . 

Det skriver The Good News Network

I videoen uttrykker Kane Hinge sin frustrasjon over at han knapt får plass i det trange dusjrommet. "La meg vise deg hva jeg skal dusje i. Jeg tuller ikke. Det ser ikke ut som det er laget for plus size, gjør det?" sier han før han demonstrerer hvor trangt dusjrommet faktisk er ved å gå inn i det.

«Det sitter litt trangt», bemerker han mens han prøver å bevege seg i det trange rommet.

"Hva i helvete skal jeg gjøre her inne? Jeg kan ikke engang bøye meg uten å slå hodet. For ikke å snakke om, se på høyden når jeg står i den," fortsetter han, og påpeker også at han er høyere enn dusjhodet.

Foto: Tiktok / Hingekane

Videoen har fått over 1,2 millioner visninger og har fått andre TikTok-brukere til å reagere med stor moro. Kommentarer som "Det er som en av de supervannskliene i en fornøyelsespark" og sammenligninger med scener fra filmer som "ELF" har fylt kommentarfeltet, med brukere som også deler sine egne strategier for hvordan de ville takle en slik dusjsituasjon.

Mange har kalt dusjrommet klaustrofobisk og noen har til og med sagt at de har hatt mareritt om lignende dusjer. En bruker foreslo at det burde være mulig å legge igjen videoanmeldelser for å advare andre.

Kane Hinge, som beskriver seg selv som «den store vennlige rødhårete», deler ofte mat- og reiseeventyrene sine med sine mer enn 625 000 følgere på TikTok.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.