Arbeider mistet penis i ulykke med sirkelsag: Så gjør kirurgene det utrolige

08/09/2017 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politi og luftambulanse hastet til stedet hvor mannens tilstand var svært kritisk.

Mandag ettermiddag fikk politiet en melding fra Moreton Valence i Gloucestershire i England, om at en mann hadde vært involvert i en alvorlig ulykke.

Det var ikke en hvilken som helst ulykke mannen hadde blitt utsatt for. Han hadde nemlig vært så uheldig at han ved et uhell hadde sagd av penisen sin med en sirkelsag.

Det skriver Daily Mail.

Mannen ble raskt fraktet med luftambulanse til Southmead Hospital i Bristol hvor han måtte gjennomgå en åtte timer lang operasjon. Heldigvis for mannen var denne operasjonen vellykket, da kirurgene klarte å sy mannens penis på igjen.

Familien priser seg lykkelige over at det var en annen person tilstede da ulykken inntraff, som kunne kontakte nødhjelp.

- Han reddet livet hans, forteller han.

 

Mannen har stadig store smerter og må forberede seg på lang tids rehabilitering. Hans nåværende tilstand beskrives som alvorlig.

Det britiske arbeidstilsynet er koblet inn og skal etterforske hendelsen, skriver Daily Mail.

Les også: 26-årig kvinne gruppevoldtatt på stranden foran kjæresten sin


 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.