Arbeider mistet penis i ulykke med sirkelsag: Så gjør kirurgene det utrolige

08/09/2017

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politi og luftambulanse hastet til stedet hvor mannens tilstand var svært kritisk.

Mandag ettermiddag fikk politiet en melding fra Moreton Valence i Gloucestershire i England, om at en mann hadde vært involvert i en alvorlig ulykke.

Det var ikke en hvilken som helst ulykke mannen hadde blitt utsatt for. Han hadde nemlig vært så uheldig at han ved et uhell hadde sagd av penisen sin med en sirkelsag.

Det skriver Daily Mail.

Mannen ble raskt fraktet med luftambulanse til Southmead Hospital i Bristol hvor han måtte gjennomgå en åtte timer lang operasjon. Heldigvis for mannen var denne operasjonen vellykket, da kirurgene klarte å sy mannens penis på igjen.

Familien priser seg lykkelige over at det var en annen person tilstede da ulykken inntraff, som kunne kontakte nødhjelp.

- Han reddet livet hans, forteller han.

 

Mannen har stadig store smerter og må forberede seg på lang tids rehabilitering. Hans nåværende tilstand beskrives som alvorlig.

Det britiske arbeidstilsynet er koblet inn og skal etterforske hendelsen, skriver Daily Mail.

Les også: 26-årig kvinne gruppevoldtatt på stranden foran kjæresten sin


 

 

 

Læs også:

Kongehuset melder: Store nyheter for Dronning Sonja Vi her i Norge er heldige som har et så fantastisk kongepar. Kong Harald (85) og dronning Sonja (85) har vist seg å være fantastiske representanter for kongehuset flere ganger.
Norsk ekspert: ”Helt sykt å se på” Norsk ekspert hyller danskene.