Bagasjearbeider avslører: Slik unngår du at bagasjen din blir borte på flyplassen

24/04/2024 20:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mange har forsøkt å miste bagasjen på flyplassen i forbindelse med en reise. Her finner du ut hvordan du unngår dette.

En bagasje arbeider har delt et smart triks for å unngå at kofferten din går seg vill på flyplassen.

Å miste bagasjen er enhver reisendes verste mareritt. Men nå er det gode nyheter ettersom en bagasje arbeider har delt en nyttig metode på sosiale medier for å forhindre dette.

I en TikTok-video fra Ontario International Airport delte reiseeksperten sine råd. Han anbefalte reisende å fjerne gamle merkelapper og klistremerker fra tidligere turer på bagasjen.

Disse gamle kodene inneholder viktig informasjon om tidligere destinasjoner og potensielle flyforbindelser.

Mange reisende liker å beholde klistremerkene som suvenirer fra tidligere turer, men dette kan skape forvirring og feilaktig sende kofferten til feil reisemål, og ødelegge turen.

"Et gammelt klistremerke på kofferten din kan feilaktig skannes. Dette kan føre til at kofferten din blir sendt til en helt annen destinasjon enn planlagt," forklarte han i videoen.

Han la vekt på hvordan informasjon fra strekkoder på etiketter brukes for å sikre at bagasjen kommer frem til riktig destinasjon. Ved å fjerne merkelappene reduserer du risikoen for feil og sikrer at riktig destinasjonsinformasjon vises på bagasjen.

Videoen ble raskt populær på sosiale medier og har blitt sett over 470 000 ganger. Mange brukere delte sine egne erfaringer og bekreftet effektiviteten av rådene i kommentarsporet.

"Jeg sørger alltid for å fjerne klistremerker etter en reise der bagasjen min ved en feiltakelse ble sendt til New Zealand fra Brasil til USA," kommenterte en bruker.

"Jeg lærte dette på den harde måten. Jeg var tenåring og ble først opprørt da en agent rev av den gamle lappen min. Men etter at hun forklarte hvorfor, fjerner jeg alltid etikettene mine," la en annen til.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.