Bankansatt fikk sitt livs sjokk: Du vil ikke gjette hva denne kvinnen tilbød henne

05/04/2024 11:00

Sofie

Viralt
Foto: Putnam County Jail
Foto: Putnam County Jail
Kvinnen har siden blitt pågrepet.

Jessica Woods, som er mistenkt for ikke å ha noe fast bosted da hun foreslo at en annen kvinne skulle kjøpe hennes 18 måneder gamle datter, har blitt arrestert.

Bankansatte har uttrykt mistanke om at hun var hjemløs siden de så henne bruke bankens fasiliteter for å skifte bleie til babyen hennes, og også merket hennes grove behandling av barnet.

Ifølge Mirror skal politiet ha informasjon fra et vitne som observerte moren på et toalett med datteren, der hun skal ha slått barnet med albuen og deretter slått henne.

Personalet fant henne også sovende ute ved siden av et klimaanlegg med babyen liggende i en handlevogn uten et teppe over seg.

Vitnet prøvde å hjelpe ved å tilby å kjøpe dagligvarer til Woods og datteren hennes, men da Woods ba om penger i stedet og da vitnet nektet, reagerte hun med sinne og kastet barnet.

Senere samme dag, rundt 14 tiden henvendte Woods seg til vitnet etter å ha krysset en trafikkert vei og satte barnet sitt ned på bakken ved litt gress, og barnet begynte å krype i retning av en trafikkert vei.

En ansatt grep inn og hentet barnet, hvoretter Woods tilbød seg å selge datteren for 500 dollar. Etter at tilbudet ble avslått, forlot Woods åstedet og etterlot barnet sitt.

Den ansatte tok deretter barnet inn og ordnet med å vaske henne.

Politifolk og en advokat tok seg av barnet inntil Barne- og familieavdelingen tok ytterligere varetekt.

Politiet har siden plassert barnet i fosterfamilie, ifølge en pressemelding.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.