Barn tegner «familiebilde» - lærer kaller inn til hastemøte når hun ser hva han har tegnet

23/04/2024 22:50

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Som foreldre kan du mange ganger få en samtale fra barnets skole - for mange foreldre er dette ikke en grunn til bekymring. Disse foreldrene fikk imidlertid en svært bekymret telefon fra barnets skole som ba om et hastemøte.

En mann skrev nylig om sin erfaring med sønnens skole. Sønnen tegnet noe i klassen som bekymret læreren hans mye og fikk dem til å avtale et krisemøte med foreldrene.

Hele situasjonen utspilte seg på en komisk måte, noe som fikk den underholdte faren til å legge ut om det på Facebook slik at andre også kunne le av det. I Facebook-innlegget hans sto det:

– Seksåringen vår ga oss en. Læreren hans hadde kalt inn min kone og meg til et krisemøte. Vi spurte sønnen vår om han hadde noen anelse om hvorfor, og han sa: «Hun likte ikke en tegning jeg laget».

"Vi gikk inn neste dag, og læreren hans trakk ut tegningen og sa: 'Jeg ba ham om å tegne familien sin, og han tegnet dette, har du noe imot å forklare?'"

Tegningen viste fire personer med det som så ut til å være tau rundt halsen. Selvfølgelig vil alle med lite informasjon om familien være bekymret for å se en slik tegning.

Foreldrene blunket ikke engang et øye og skjønte ikke engang at bildet trengte en forklaring. Faren svarte umiddelbart, for å dempe enhver bekymring for læreren: "Vi snorklet utenfor kysten av Bahamas."

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.