Barnevakt ble etterlatt alene med 3-åring - sendte uventet bilde fra badekaret til jentas mor

02/04/2017 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Bilder fra amerikanske Keegan Carnahans barnepass har spredt seg som ild i tørt i gress på sosiale medier.

Amerikanske Keegan Carnahan fikk en kreativ idé da hun passet treåringen Alidy i forrike uke. 

Alidys mor Jenna Haslam var opptatt med å lage mat, så 15-årige Keegan Carnahan ga den lille jenta et bad imens. Fordi hun hadde farget håret sitt rosa, mente Alidy at Keegan Carnahan liknet på en havfrue.

Det skriver ABC News.

Foto: Twitter

Moren hadde kjøpt et havfruekostyme til Alidy, og Keegan Carnahan hadde tilfeldigvis selv en havfruehale liggende i skapet sitt som hun tok på for anledningen:

- Jeg gikk ironisk nok gjennom en fase for et par år siden og hadde en havfruehale i skapet mitt. Jeg syntes det var morsomt, så jeg skrev om det til venninnen min Sophia og delte det på Twitter, sier Keegan Carnahan til ABC News.

Moren, Jenna Haslam, ble veldig rørt over jentas lek, da Alidy har hatt det vanskelig siden faren hennes døde i november. 

(Artikkelen fortsetter etter bildene)

Foto: Twitter

Foto: Twitter

- Siden han døde har Alidy bestemt seg for å gå i prinsesseklær. Det får henne til å føle seg bedre, så jeg tro vi har alle typer av de klærne nå. Det at at hun og Keegan fant noe de delte..  at Keegan tok seg tid til å gjøre det for henne, det betydde alt i verden, sier Jenna Haslam til ABC News.

Keegan Carnahans tweet med bilder av hende og Alidy på badet, gikk viralt med mer enn 19.000 retweets og 33.000 likes.

Foto: Twitter