Bartender avslører: Slik blir du betjent før alle andre

11/12/2017 19:15

Anniken Hauge

Viralt
Med et enkelt triks kan du hoppe over køen og bli betjent før alle andre.

På langt de fleste klubber og barer er det et rent mareritt å bestille drinker i baren, og desember måneds julebord gør virkelig ikke køen kortere. 

Er du også lei av å bruke mesteparten av kvelden på å stå i kø i baren? Det er det i hvert fall mange som er.

Mens vennene dine morer seg på dansegulvet, har du igjen trukket det korteste strået i diskusjonen om hvem som skal hente drikke. Før du vet ordet av det befinner du deg atter en gang midt i en masende og svett kø.

Men marerittet stopper ikke der. En mann som har jobbet som bar-manager i over 10 år, avslører nå hvordan du kommer først i køen på null komma niks.

Trikset er veldig enkelt, og er oppfunnet av sjefen sjøl.

Når den 35-årige bar-manageren i ny og ne forlot plassen sin bak baren for å samle sammen tomme glass, oppdaget han hvordan folk nærmest baren flyttet på seg når han ba om å komme gjennom menneskemengden:

- Jeg pleide å gå en tur rundt i salen for å samle tomme glass og ta dem med til oppvaskmaskinen. Folk trakk som regel ut til sidene når de så at jeg balanserte mange glass, forteller bar-manageren til The Sun.

Når bar-manageren i dag selv er ute på byen med venner, utnytter han trikset til egen fordel.

Det viktigste er å overbevise barens gjester om at du jobber på stedet. Han understreker derfor at det er viktig å virke selvsikker:

- Når du kommer til baren med de tomme glassene, må du ikke få øyenkontakt med noen i køen. Du må bare gå fort inn og ut igjen, forteller den snedige bartenderen.

Her er altså hva du skal gjøre:

Se etter tomme glass, samle de sammen og gå målrettet til baren, slik at du ser ut som en som er på jobb. Hvis du klarer det, så kommer folk til å flytte seg. Når du står i baren, stiller du glassene på disken og bestiller drinker. Unngå øyenkontakt og ikke bruk for lang tid på hvilken drink du skal ha.

Enda en fordel med å ta med tomme glass til baren, er at bartenderne får øye på deg og kanskje takker deg for hjelpen. Du kommer med andre ord både forbi køen og blir betjent først.

Enklere blir det ikke. 

Les også: 8 overraskende feil du begår på første date uten å vite det

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.