Bestemor ble angrepet etter en tur til supermarkedet - vent til du hører hvorfor angriperen snudde seg og løp noen sekunder senere

05/07/2023 22:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Bare sekunder senere hadde han det travelt med å komme seg vekk fra stedet.

I kjølvannet av en bekymringsfull økning i overgrep mot eldre, er politiet nå aktivt involvert i å advare og oppfordre dem til å ta sikkerheten i egne hender.

Og en nylig hendelse har virkelig kastet lys over dette, da behovet for effektive beskyttelsesmetoder for eldre gradvis har fått en høy stjerne blant mange eldre i USA.

Men du kan forstå det når du blir kjent med historien om Rosalie Dubreuil.

Rosalie Dubreuil, en 76 år gammel kvinne, ble angrepet på vei til bilen sin etter å ha handlet i en nærbutikk.

Og det har siden forårsaket sjokk og frykt hos mange. Rosalie ble konfrontert av en fremmed som krevde vesken hennes og truet hennes sikkerhet.

Men Rosalie var forberedt og i stand til å handle raskt takket være SafeSound Personal Alarm.

Da angriperen nærmet seg, fanget Rosalie alarmen hennes og trakk pinnen. Alarmen sendte umiddelbart ut en høy lyd på 125 dB, noe som tiltrukket oppmerksomheten til tilskuere og skremte angriperen.

Rosalie unnslapp angrepet uskadd, men hun er nå fast bestemt på å spre ordet om viktigheten av personlig sikkerhet for eldre.

Politiet i USA har rapportert om en økende trend av overgrep mot eldre som resulterer i økonomiske tap og fysiske skader. Eldre oppfordres derfor til å være årvåkne og ta forholdsregler for egen sikkerhet. SafeSound Personal Alarm fremheves som en effektiv løsning som kan avverge potensielle angripere og tiltrekke seg hjelp fra tilskuere.

Trygghetsalarmen er enkel å bruke og har en pinne som må trekkes for å aktivere den høye alarmlyden. Lyden kan vare opptil 30 minutter eller til stiften er satt på plass igjen.

SafeSound Personal Alarm er også gjenbrukbar og kan enkelt festes til vesker, nøkler eller ryggsekker. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å bære rundt og alltid innen rekkevidde i nødstilfeller.

Og historier som Rosalie og mange andre vitner om suksessen til SafeSound Personal Alarm og viktigheten av personlig sikkerhet.