Bestemor skal legge barnebarnet - mamma og pappa får sjokk når de ser overvåkningsbildene

17/05/2024 15:00

Emma

Viralt
foto: Youtube
foto: Youtube
Nikki og mannen hennes fikk bestemor til å passe på babyen deres mens de to gikk ut og nøt kvelden alene sammen.

Bestemor Valerie hadde det fint med å være barnevakt helt frem til leggetid. Valerie er en relativt kort dame på 1,5 meter, og det gjør noen ganger livet litt mer utfordrende.

Så da bestemoren skulle legge barnebarnet i barnesengen, kunne hun ikke legge babyen ned på madrassen. Utstyrt med en liten krakk prøvde hun igjen. Denne gangen får hun babyen i seng, men hun blir overbalansert og faller selv også ned i seng.

Heldigvis skjedde det ingenting med verken baby eller bestemor.

Da foreldrene kom hjem og hørte om hendelsen, kunne de ikke la være å se gjennom overvåkingen fra barnerommet, og synet som møtte dem fikk dem til å le.

Du kan se videoen nederst i denne artikkelen...

Nikki Sharp Bishop og mannen hennes kan ikke unngå å bli litt underholdt av videoen og har delt den på Facebook, hvor den har blitt sett over 13 millioner ganger på en dag.

– Moren min dreper meg, men jeg måtte dele dette. For de av dere som ikke kjenner min mor, er hun 1,5 meter høy og har alltid vært vertikalt utfordret. Jeg elsker denne gale kvinnen!

På bare 24 timer ble videoen sett over 13 millioner ganger og oppnådde 168.000 delinger.

Nikki Sharp Bishop forventet ikke at hennes uheldige mor skulle skape så mye oppmerksomhet på Facebook.

Imidlertid kan ikke alle se moroa i bestemor Valeries sengestunt. Noen få skriver i kommentarfeltet at det er en svært alvorlig situasjon som kunne endt tragisk.

Det er trolig også siste gang bestemor bruker krakk når hun legger barnebarnet til sengs.

Se videoen nedenfor:

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.