Bestemoren henger opp en lapp i vinduet - da håndverkeren leser den blir han målløs

07/04/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
En eldre kvinne sendte en utrolig beskjed til en gruppe håndverkere, da hun nylig ble innlagt på et sykehus i California.

88-årige Gloria Porter tilbrakte nylig en uke på sykehus i Mount Pleasant i den amerikanske staten California.

Fra stuen sin i andre etasje fikk en eldre kvinne tiden til å gå med å kikke på en flokk stålarbeidere, som var i gang med å lage et nytt inngangsparti på sykehuset.

Det skriver Little Things.

 

Håndverkeren Jeff Reick hadde lagt merke til Gloria Porter, og en dag sendte han henne en hilsen:

- Den ene fyren så på oss og vinket, så vi vinket tilbake. Jeg kikket ned på bjelken, og han hadde skrevet ‘God bedring’, sier Gloria Porter.

Det Jeff Reick ikke visste var at Gloria Porter hadde vært bekymret for håndverkerne i det kalde snøværet. Hun skrev en lapp og hang den opp i vinduet - på lappen stod det ‘Pass på deg selv’.

Jeff Reick blev meget bevæget over Gloria Porters hilsen:

 

- Den lappen knuste hjertet mitt. Jeg vet ikke hvordan hun kjente til ‘Pass på deg selv’. Det er en slags håndverker-lingo. Så da jeg så hilsenen hennes i vinduet, snudde jeg meg til kollegaene mine og sa ‘Så dere det?’, sier Jeff Reick.

I ettertid delte Jeff Reick historien på Facebook, hvor en vennlig fremmed så den. Senere møtte vedkommende opp med en konvolutt til Jeff Reick og kollegaene med penger til en god frokost.

Se et nyhetsinnslaget nedenfor om den fine historien.