Betjenten ber kvinnen åpne bagasjerommet – det kameraet fanger går viralt på nettet

01/04/2024 10:00

Mikkel Sletta

Viralt
Politibetjent Chy-Niece Tacker hadde ingen anelse om at han ble filmet. Foto. Facebook
Politibetjent Chy-Niece Tacker hadde ingen anelse om at han ble filmet. Foto. Facebook
En kvinnelig bilist fikk seg en enorm overraskelse da hun ble stoppet av en politimann forleden.

- Å nei.

Dette tenkte amerikanske Chy-Niece Tacker da hun var på vei til et jobbintervju da hun ble stoppet av politiet – en opplevelse som den unge kvinnen i ettertid har delt på Facebook . 

Den amerikanske kvinnen fra Richmond, Virginia, hadde nettopp fått bilen til service, men politibetjenten kunne melde at begge bremselysene på bilen var slukket. 

Men det mente den unge kvinnen var for mye, siden hun nettopp hadde betalt for å få service på bilen, og verkstedet krevde over 5.000 kroner for å gjennomføre en test av bilens elektriske system. 

Politimannen likte ikke den forklaringen i det hele tatt. Men i stedet for å finne bøteblokken, gjorde betjenten noe helt annet som gjorde Chy-Niece målløs. 

"Han ba meg åpne bagasjerommet. Han sjekket lysene i bagasjerommet og skrudde dem på, men de virket ikke. Så ba han meg åpne panseret slik at han kunne sjekke bilens elektriske relé," skriver Chy-Niece Tacker på Facebook.   

Politibetjenten trodde ikke det ville koste så mye å få fikset bilen, så han tok selv en titt på sakene. 

"Han kunne like gjerne gitt meg en bot, men offiser Jenkins gikk ut av rollen som offiser og ble en mekaniker for å gjøre meg tryggere," skrev den unge kvinnen på Facebook i et innlegg som har blitt delt nesten 95 000 ganger. .   

Se selv hele Chy-Niece Tackers innlegg nedenfor: