Blind mann blir kastet ut av treningsstudioet: Du vil ALDRI gjette hvorfor

24/06/2023 22:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En blind mann ble kastet ut av et treningsstudio, men du vil aldri gjette hvorfor.

Fotballspiller og innholdsskaper Toby Addison ble født med normalt syn; men da han fylte 11, mistet han 80 prosent av synet.

Nå, 21 år gammel, har Addison fire prosent av synet.

Mens han dukket opp på Happy Hour-podcasten, husket 21-åringen hvordan han hadde det mest vanskelige møtet da han var 17.

Innholdsskaperen avslørte hvordan han ble anklaget for å være en kryp på et treningsstudio og kastet ut av personalet. Det er det LADbible skriver.

«Så jeg bare stirret rett frem, og dessverre var det en kvinne som gjorde noen øvelser. Jeg vet ikke hva hun gjorde, om det var noen knebøy eller hva som helst, hvor du kanskje er i en mer sårbar posisjon og ikke vil bli stirret på,” begynte.

Kvinnen fortsatte å henvende seg til Addison og anklaget ham for å ha overbevist henne.

"Hun kom bort til meg og jeg visste ikke at hun snakket til meg først fordi jeg ikke gjør noe galt. Jeg gjør bare min ting," sa han.

"Hun sa noe som "Hvorfor fortsetter du å stirre på meg? Slutt med det. Ikke vær så skummel," fortsatte han.

Toby ba imidlertid raskt kvinnen om unnskyldning for misforståelsen, og forklarte at han var blind mens han pekte på stokken sin.

Addison la til at det nå er en kultur for å krype i treningsstudioet ettersom noen har blitt tatt i å ta opp andre under treningsøktene.

Han sa at kvinnen kan ha trodd stokken hans var en del av en "rekvisitt" som ble brukt slik at han kunne pervertere kvinner og bruke blindheten som syndebukk.

Til slutt trodde ikke kvinnen på ham, og han ble sparket ut av treningsstudioet av personalet. Han bemerket at hendelsen virkelig påvirket selvtilliten hans, men nå har han lært å stå opp for seg selv.

Addison har siden bygget opp en stor fanbase på TikTok, og publisert regelmessig til sine 255 000 følgere samtidig som han bevisstgjør kampene og diskrimineringen blinde mennesker møter på daglig basis.