Boks funnet på buss: Da politiet så innholdet, ba de publikum om hjelp

20/04/2024 15:00

Emma

Viralt
Foto: X / @RockinghamPol
Foto: X / @RockinghamPol
Det skjuler sannsynligvis en trist historie.

Det er ikke hver dag politiet etterlyser en forlatt gjenstand, men denne gangen er situasjonen alt annet enn vanlig.

I en Perth-forstad til Rockingham har et mystisk funn på en lokal buss fanget politiets oppmerksomhet og utløst et uvanlig søk.

Det dreier seg om en plastboks, funnet i slutten av februar, som inneholder aske fra et menneske, noe som gir saken både en sensitiv og presserende karakter.

Rockingham-politiet tok til X/Twitter for å dele nyheten om funnet og be publikum om hjelp.

Innlegget lyder: "Denne boksen med aske ble etterlatt på en buss i Rockingham den 24.02.24", og nå søker de etter noen som kan gjenkjenne boksen og dens betydelige innhold for å returnere den til slektninger.

Detaljene på lokket på esken legger til et ekstra lag med mystikk til saken. I tillegg til å bli doodled, er to datoer notert: 24/04/77 og 29/4/23, og i rosa bokstaver er navnet "Ranga" etterfulgt av et hjertesymbol.

Dette har fått politiet og publikum til å spekulere i at disse datoene representerer avdødes fødsels- og dødsdato, noe som tyder på at personen var 46 år gammel da han døde.

Politiet avslutter innlegget med en direkte appell til publikum: «Kom til Rockingham politistasjon for å hente den.»

Hvem «Ranga» er og historien bak asken som er etterlatt er foreløpig en gåte som politiet håper å løse snart med publikums hjelp.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.