Bonde finner gigantiske egg - men innholdet var enda mer forvirrende

08/07/2024 07:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En bonde fant et stort egg under en høne - da han så hva som kom ut av det, kunne han ikke tro sine øyne.

Hvem elsker ikke egg til frokost? Enten du foretrekker eggerøre, posjert eller stekt egg, er egg en fin måte å starte dagen på.

De gir oss den energien vi trenger og passer perfekt sammen med ost, tomater og bacon.

Selv om det er uvanlig, kan det hende at noen egg har to eggeplommer. Husker du at du kom over et slikt egg? Selv om du har det, er det en bonde i Texas som kan skryte av noe langt tøffere enn en eggeplomme med to egg. Og det er et dobbelt egg.

Hvis du ikke vet hva vi snakker om, les videre nedenfor.

Et egg med et annet egg inni er ekstremt sjeldent at selv om det er videoer av folk som knekker dem åpne, er mange overbevist om at de ikke er ekte.

Likevel viser denne YouTube-videoen en mann som oppdager et stort egg lagt av en gjennomsnittlig stor høne. Videoen ble lastet opp i juli 2015, og så langt har den blitt sett mer enn 3 millioner ganger.

Bonden begynner å tappe på egget, noe som gjør en liten sprekk i skallet. Så skreller han av en liten del, og vi kan tydelig se eggeplommen.

Bonden heller sakte eggeplommen ut av skallet til du tydelig kan se at det er et egg inne i egget.

Det andre egget, som var inne i det store, er av normal størrelse. Han knekker det også, og det er bare et vanlig egg, som de vi kjøper i supermarkedet.

Du kan se det i videoen nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.