Brudegommen kunne ikke delta i bryllupet: "Det var fantastik"

19/08/2022 11:15

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne måtte ha bryllupet sitt uten mannen fordi han ikke kunne delta på grunn av sykdom.

De fleste par bruker mange måneder på å planlegge sin store dag deres nøye. Pandemien har imidlertid betydd at ting dessverre ikke har gått etter planen for alle.

Faktisk har mange par blitt tvunget til å flytte bryllupet flere ganger på grunn av restriksjoner, noe som har betydd at de ikke har vært i stand til å implementere planene sine.

Det var akkurat det som skjedde med et par som ble tvunget til å flytte bryllupet to ganger før det endelig så ut til å lykkes på tredje forsøk.

Katastrofen rammet imidlertid paret igjen da bruden endte opp på sykehus med et alvorlig tilfelle av matforgiftning på bryllupsdagen.

I stedet for å avlyse hele bryllupsfesten, og dermed miste mye penger i prosessen, oppfordret brudgommen sin brud til å holde festen. Og løsningen de valgte var ganske spektakulær. 

Det skriver The Mirror.

I brudgommens fravær tilbrakte bruden dagen med en stang på hjul med en iPad strategisk plassert med et bilde av brudgommens ansikt på.

I et klipp delt på TikTok av bryllupsstedet, @thevictorianyoungsville, blir bruden sett kutte ut kake med 'brudgommens' armer rundt henne.

I tillegg er det også et klipp av deres første dans, og "brudgommen" fikk også en dans med flere av gjestene.

Selvfølgelig må det ha vært vanskelig for paret at deres store dag ikke gikk etter planen, men brudgommen så ut til å være ved godt mot og kommenterte også videoen: ‘Brudgommen her! Stor takk til viktorianeren.’

"På grunn av andre prøvelser og sykehusrestriksjoner, og håper at jeg ville komme tilbake til seremonien, ønsket jeg at bruden min skulle bo hos familie og venner."

Det er vanskelig å ikke beundre deres kreative løsning, og deres vilje til endelig å si ja til hverandre.