Brudens "nakne" kjole vekker reaksjoner - "Jeg ville skammet meg hvis jeg var mannen din"

16/03/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En brud har sjokkert internett med sitt valg av brudekjole da den definitivt skiller seg fra de mer tradisjonelle brudekjolene.

En australsk brud har forsvart sin "nakne" brudekjole etter å ha mottatt kritikk for å ha vist "for mye" hud på sin store dag. Modellen, skuespillerinnen og influenceren Ellie Gonsalves hadde på seg tre forskjellige kjoler under hennes to dager lange bryllup.

Hennes tredje kjole var et veldig avslørende valg, som tilsynelatende ikke faller i smak hos alle.

«Ansiktet til mannen min da han så meg avsløre denne kjolen til bryllupet vårt», skrev hun en tekst hun nylig delte på TikTok og Instagram.

I videoen sees Ellie komme ut av en dør iført en hvit (og ikke så stor) kjole laget av et gjennomsiktig materiale og strategisk plasserte blonder.

Mens brudeparet tydelig elsket antrekket, tok det ikke lang tid før brukere av sosiale medier begynte å si sine meninger om kjolevalget hennes. Derfor endte videoen med å bli oversvømmet av kommentarer.

Ellie slo tilbake på kritikerne. Hun kommenterte blant annet: "Jeg kan ikke tro at folk blir så fornærmet av en brudekjole."

Ellie ba også andre om å "slappe av" og erklærte at mannen hennes "elsket" antrekket hennes.

"Det er en kjole for noens bryllup du ikke kjenner. Hvis du ikke liker den, bytt kanal. Så enkelt er det," understreket hun.

Mange av hennes 1,2 millioner følgere skyndte seg også til hennes forsvar og spurte hvorfor andre ble så "fornærmet" av antrekket hennes.

"For de som dømmer kjolen hennes og moralen hennes for hva ekteskap betyr... Hun designet ikke drømmedagen din. Hun designet sin egen. Hun ser utrolig ut," skrev en person.

Noen insisterte imidlertid på at minikjolen var "for sexy" og "for avslørende" for et bryllup.

"Det er ikke elegant for et bryllup... Min kjære," sa en person. «Jeg ville skammet meg så mye om jeg var mannen din», skrev en annen bruker.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.