Bryllupsinvitasjon går viralt: «Jeg hadde stoppet vennskapet»

05/08/2020 09:17

Emma

Viralt
Paret forventet nok ikke at bryllupsinvitasjonen deres ville skape så mye debatt som den gjorde.

Det er mange ting man skal ha kontroll før et bryllup.

Hvor skal det holdes? Hva skal vi spise? Skal det være live musikk? Det er mange ting og tang som må ordnes.

I tillegg er det selvfølgelig også viktig å sende ut bryllupsinvitasjoner slik at folk vet at de skal lage et krys i kalenderen.

En Twitter-bruker ved navn Mary von Aue har delt et bilde av en bryllupsinvitasjon, som hun sier er en ekte invitasjon til et bryllup. Det skriver News.com.

 

Det er et A-lag

Som invitasjonen viser, er gjestene delt inn i lag: et A-lag og et B&C-lag.

Nedenfor er en oversettelse av invitasjonen:

Kjære venner og familie

Vennligst forstå at vårt feststed har begrenset kapasitet i forhold til antall gjester vi kan ta med til bryllupet. Vi skulle ønske det var plass til hver og en på vår store dag, men vi må dele gjestene opp i grupper slik at vi ikke overgår noen restriksjoner.

Gruppe A: Rapporter tilbake så snart som mulig, enten du kan delta eller ikke. Vi setter pris på at du gjør dette fort, da vi kan invitere flere gjester hvis det er ledige seter.

Gruppe B & C: Vennligst hold et øye med vår bryllups nettside for å se om det er noen ledige seter. Hvis du allerede vet at du ikke har mulighet til å delta, vennligst bruk "opt out" -funksjonen på nettstedet.

 

I tillegg understreker de at barn ikke er velkomne, og hvis du er singel og hadde forestilt deg å ta med en date, så er det også no-go.

Gjestelisten kan enkelt lede tankene til en fotball kamp, der gruppe A starter på banen, og hvis det er skader underveis, er benken, gruppe B & C, klar til å tre inn.

Ris og ros

På Twitter har invitasjonen fått blandede reaksjoner.

Det er både de som forstår brudeparets prioriteringer, og så er det de som absolutt ikke synes invitasjonen er greit.

Blant annet skriver brukeren 'Nicola' at invitasjonen 'rett og slett er uhøflig'

"Jeg kan se at det er folk som forsvarer invitasjonen med det faktum at "det er pandemi planlegging", nei. Det er mye høfligere måter å gjøre dette på. Du forteller ikke folk at de ikke er like viktige. Jeg ville ha sagt nei og stoppet vennskapet hvis jeg hadde mottatt en slik invitasjon."

Men det er også andre som forstår brudeparets måte å håndtere et bryllup midt i en corona-tid.

"Alle som skriver disse kommentarene er åpenbart sinte, men det virker som nettstedet har bedt dem om å kutte ned på antall gjester på grunn av corona. Jeg dømmer dem ikke fordi det ikke er noen enkel måte å si til folk: "Hei, du er ikke invitert alikevell", skrev brukeren "#KobeForever" på Twitter.

 

I lys av korona, hva synes du om denne typen invitasjon.

Er det greit? Eller skulle de ha håndtert situasjonen på en annen måte?