Caroline gikk ned over 30 kg på 7 måneder uten trening: Nå avslører hun hvordan

18/03/2024 22:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Caroline har klart å gå ned over 30 kg på bare syv måneder. Dette har hun gjort uten å trene, og nå avslører hun hvordan hun gjorde det.

Caroline, som er mor til ett barn, hadde sett seg lei av kroppen og vekten. Ved utgangen av 2022 veide hun på den andre siden av 90 kg. Siden den gang har hun klart å gå ned i vekt og veier 56 kg.

Det store vekttapet har hun oppnådd ved å legge om kostholdet. Men det betyr ikke at hun har levd av kjedelige salater siden årsskiftet. I stedet har hun gått over til et kosthold som består av smakfulle, men kalorifattige og karbohydratfattige retter.

At hun har klart å gå ned over 30 kg på et drøyt halvt år er imponerende i seg selv. Det at hun har gjort det uten å bruke timevis på treningsstudio er enda mer imponerende.

Nettopp derfor har mange vist interesse for hvordan hun har taklet dette. Derfor har hun ifølge New York Post valgt å svare på dette i en video på det sosiale mediet TikTok.

«Sunne dagligvarer fra Aldi har hjulpet meg å gå ned over 30 kg», skrev hun nylig en av videoene hennes.

I denne videoen viser hun en rekke av matvarene som hun har kjøpt i Aldi. Hun viser blant annet at hun har kjøpt inn kalorifattige småkaker, mandelkaker, chips, snackbarer og mye mer.

Handlekurven hennes er imidlertid ikke bare fylt med slike snacks. Caroline presenterer også en handleliste med grønnsaker, kjøtt og ketoprodukter. 

I en serie videoer dedikert til å vise og fortelle om vekttapet hennes, viser hun både før- og etterbilder. Derfor er det tydelig å se at hun har gjennomgått en fantastisk forvandling.

Det er flere av videoene hennes som har gått viralt fordi folk er lamslått av hennes imponerende vekttap. Flere av videoene har til og med fått mer enn tre millioner visninger.

«Intermitterende faste», skrev hun som tekst over en video med følgende tittel: «Hvordan jeg gikk ned over 30 kg». I denne videoen forteller hun at hun faster 16 timer om dagen, og spiser i løpet av åtte timer.

"Jeg hadde et kaloriunderskudd, drakk mye vann, spiste et proteinrikt kosthold, ingen stekt mat eller desserter med høyt sukker. Jeg tok sunne matvalg, fant deilige sunne måltider, og det har hjulpet meg med å gå ned i vekt og holde meg unna. "

I kommentarfeltet har flere gitt uttrykk for at de er veldig imponert over vektnedgangen hennes.

"Wow! Du gjorde det. Jeg er så stolt av deg," skrev en person.

"Du er en stor inspirasjon," sa en annen.

"Trener du?" hun ble spurt av en tredje, som hun svarte «Nei» og insisterte på at vekttapet var forårsaket av en gjennomtenkt diett.

Caroline hevder å ha hatt stor suksess med periodisk faste. Nylig slo en studie fra University of Colorado fast at det ikke er noen bedre måte å gå ned i vekt enn å telle kalorier.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.