Carolyn dro på college: Så sendte kjæresten sprø liste med regler

17/09/2021 08:51

Emma

Viralt
Da Carolyn dro på college, fikk hun en liste med over 11 sprø regler fra kjæresten.

Den unge kvinnen har stemplet ekskjæresten sin som «sinnssyk» og «kontrollerende». Han sendte en liste med over 11 regler som han ønsket at hun skulle følge etter at hun hadde dratt på college for å begynne på universitetet.

Carolyn delte de 11 reglene i en video på TikTok. Her viser hun et skjermbilde av tekstmeldingen hun mottok med de skumle reglene.

Reglene inkluderte blant annet at hun alltid skulle ha på sin plassering på Find My iPhone slik at han kunne følge med på henne. I tillegg forbød han henne også å ha kontakt med andre gutter fra hybelen.

«Jeg tenkte det ville være gøy å lese reglene som min gale, kontrollerende ekskjæreste sendte meg før jeg dro», sier hun i videoen. "Han skrev 'vær oppmerksom' i stor skrift."

Hun lister deretter opp de 11 reglene kjæresten sendte henne.

"Få alle antrekkene du tar på deg godkjent av meg og moren min," leser hun høyt, og legger til: "Jeg ser ikke hva du eller moren din har å gjøre med, hva jeg er på."

Hun leste deretter opp neste regel, som var en regel om at hun ikke fikk lov til å bruke crop-tops eller stramme klær, som hun legger til: "Ingen flere sports-BH-er, antar jeg, fordi de er litt stramme."

Andre regler på listen inkluderte: Absolutt ingen drikking, ingen fester, husfester eller høyskolefester, og ikke bruk andre gutteklær.

En av de sprøeste reglene på listen er imidlertid følgende regel: "Vær på hybelen din før kl. 21.00 hver kveld og FaceTime meg, så jeg vet at du er alene."

Siden videoen ble delt på sosiale medier, har den fått mer enn 2,5 millioner visninger. I tillegg har Carolyn laget flere andre oppfølgingsvideoer der hun forteller videre om situasjonen.

I en annen video forklarer hun blant annet hvordan andre kan få hjelp hvis de er i et forhold med en kontrollerende person. Hun beklager også hvis videoen hennes virket ufølsom.

« Det er noen som sier at de var i lignende situasjoner, og at situasjonen deres eskalerte og jeg er så lei meg for det. Jeg prøvde ikke å glamorisere noe. Jeg vet at jeg spøkte og lo», sier hun i en oppfølgingsvideo.

«Jeg vil bare si at denne oppførselen anses som fornærmende. Det regnes som emosjonelt kontrollerende og støtende, og hvis du er i et slikt forhold til vold i nære relasjoner og lignende, er det mange hjelpemidler og hotlines du kan ringe», fortsetter hun.

Carolyns videoer har mottatt tusenvis av kommentarer, hvorav de fleste viser støtte til den unge kvinnen, mens andre sier at de er forvirret over ekskjærestens oppførsel og oppførsel.

«Dette er ikke bare usikkerhet. Det er støtende», skriver en person, mens en annen skriver: «Dette knuser hjertet mitt. Jeg er glad du kom deg ut av det."

"Jeg kan ikke bestemme hva som er verst, men det må nesten være at han vil vurdere antrekkene dine med moren sin," lyder en tredje kommentar.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.