Charlotte ble født døv: Her hører hun mammaens stemme for første gang

22/10/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
En liten jente ble født døv, men så nå når høreapparatet gir henne hørselen tilbake, og hun hører mammaens stemme for første gang.

Det er noe helt spesielt ved mammas stemme når man er barn.

Gjennom hele barndommen og resten av livet, hører man tydelig om mamma er glad, lei seg eller sint på stemmen hennes.

Veldig mange barn som kommer til verden, har også hørt mammaens stemme mens de lå i magen.

Men ikke for Charlotte Keane.

Da den lille amerikanske jenta ble født i august, ble hun født døv. Hun kunne derfor ikke høre verken mamma, papaa, eller noen andre lyder. Men det fikk foreldrene gjort om på, hvilket de har delt i en video på Youtube. 

Med legenes hjelp fikk foreldrene designet et høreapparat, som skulle hjelpe Charlotte til å høre igjen.

I forrige uke var dagen endelig kommet da Charlotte skulle høre via det nye høreapparatet. Videoen som foreldrene delte av hendelsen på sosiale medier, har fått alle hjerter til å smelte.

For Charlotte hører plutselig mammaens stemme for første gang, og da er det vanskelig å skjule et smil og en tåre i det lille ansiktet. 

- Jeg elsker deg, sier Christy Keane flere ganger til datteren sin, som sannsynligvis er litt overveldet over å få høresansen igjen.

Charlotte Keane har siden tatt godt imot høreapparatet, og selvom det ikke er lett å skulle ha på seg et apparat hver morgen, faller hun til ro så snart hun hører morens stemme.

Videoesnutten av Charlotte som hører mammaens stemme for første gang, ble publisert for en uke siden, og har blitt sett mer enn 4,2 millioner ganger på Youtube. 

62-årig kvinne ble innlagt med hjertestans: Legene fikk sjokk da de oppdaget sannheten bak sykdommen