Charlotte tjener 75.000 kroner i måneden: Likevel er det ingen som vil ha jobben hennes

13/06/2024 21:00

Emma

Viralt
Foto: Instagram
En 21 år gammel kvinne jobber fem timer om dagen og tjener 70.000 danske kroner i måneden.

Charlotte Bosanquet har funnet en fin måte å tjene penger på. Hun kan tjene opptil 75 000 kroner i måneden på virksomheten sin, men det er ikke en jobb for sarte sjeler.

I en video på TikTok snakker hun om hvordan det har vært mulig for henne å tjene 2000 pund på en uke. Det tilsvarer cirka 26 000 kroner.

Det som er mest utrolig er at det ikke krever noen erfaring eller spesiell trening for å etterligne henne. Hun jobber som en spesiell type renholder, som hun gjør fem timer om dagen fra mandag til fredag.

Det hele startet med at hun som student ved universitetet ville ha litt ekstra i hendene. Derfor bestemte hun seg for å begynne å rengjøre.

Men Charlotte fant snart ut at hun faktisk var veldig glad for å gi gamle og skitne hjem et nytt liv. Hun har klart å gjøre dette til en vellykket bedrift, hvor hun nå har ni ansatte.

I dag driver hun en virksomhet som heter Care Cleaning Services i Sydney, hvor hun fokuserer på å rengjøre folk som hamstrer. Hun forteller at det i starten var veldig «overveldende» å gå inn i disse hjemmene.

Foto: Instagram

Hun har også valgt å dele sin reise på det sosiale mediet TikTok, hvor hun også gir et innblikk i arbeidshverdagen. Her viser hun at dette i noen tilfeller er hus hvor avfallet har samlet seg opp til taket.

Siden dette er veldig store oppgaver, betyr dette at hun kan kreve mye penger for å gjøre jobben. Faktisk kan hun kreve mellom £ 2,650 og £ 10,500 for sitt arbeid, noe som tilsvarer mellom £ 23,000 og £ 91,500.

Charlotte har også delt en video der hun gir et innblikk i inntekter og utgifter. På denne måten viser hun også hva hun tjener selv når alt er betalt.

Etter å ha betalt lønn til sine ansatte, utgifter til regnskapsførere, forsikring og faktureringssystem, sitter Charlotte igjen med drøyt 17.000 kroner i uken for seg selv.

– Det høres ut som mye penger, men jeg liker å investere noe av det i selskapet. Jeg tar også ut noe for sparepengene mine, slik at jeg kan spare til en bolig, sier hun.

Det knallharde arbeidet gjør at hun kan tjene opptil 2.200 kroner for bare tre timers arbeid. Dette har ført til at hun har fått mye kritikk på sosiale medier. Mange tror at hun lyver, men Charlotte har gjort det klart at dette ikke er tilfelle.

I en annen video sier hun at hun bare jobber omtrent fem timer om dagen, men samtidig tjener hun også penger på de ansattes arbeid. Imidlertid krever selskapet hennes konstante oppmerksomhet, og derfor har hun svært sjelden fullstendig fri.

Charlotte avslører også hva jobben innebærer. Blant annet må hun bruke hansker, tunge søppelsekker og maske. Hun kan bli utsatt for alle slags grusomheter, som inkluderer alt fra råtnende mat til utette søppelsekker og mugne bad.

Når søppelet er ryddet, begynner hun å rydde opp, kaste det og rydde. Her bruker hun alle slags smarte rengjøringsprodukter slik at hun kan fjerne smuss eller mugg.

– Det er så lett å anta hvorfor noens hus er som det er. Men det er så mange faktorer som bidrar til en hamstrers hjem, sier den 21 år gamle kvinnen i videoen.

"Mental helse spiller en viktig rolle i rensligheten til ens hjem, så før du kommenterer, tenk på hva du sier."

Charlotte sier også at hun noen ganger prøver å tilby å gjøre noen av de verste oppgavene billig eller til og med helt gratis.

– Å kunne hjelpe folk som føler at det ikke er noen vei ut, er den beste følelsen i verden. Man må bare gå for det, sier hun.

I tillegg beskriver hun også arbeidet sitt som «terapeutisk», men det er lite sannsynlig at alle føler det på samme måte. For Charlotte er imidlertid regelen at «jo skitnere, jo bedre».

En av hennes siste oppgaver var å vaske et hus, hvor hun fant en død fugl og avføring flere steder i hjemmet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.