Christine besøker huset sitt to måneder etter brann: Plutselig oppdager hunden noe bevege seg under gulvbordene

19/05/2017 13:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Familiens hund begynte plutselig å snuse i gulvbordene. Da Christine Marr kikket under gulvet, fant hun en gammel bekjent hun trodde hadde gått bort.

I midten av mars skjedde det noe forferdelig for amerikanske Christine Marr, da huset hennes tok fyr og fikk store skader. 

Det var ingen hjemme da barnnet brøt ut, utover familiens hund som fikk en kraftig røykforgiftning og ble reddet av lokale brannmenn. 

Desverre var det ingen spor etter familiens katt, og da brannmennene hadde endevendt huset, mente de at katten hadde gått bort eller flyktet under brannen. 

Da familiens hus tok fyr i midten av mars, holdt hunden Chloe på å miste livet. Foto: Facebook

Brannen oppstod plutselig og raserte store deler av huset. Foto: Facebook

Brannmenn lette overalt, men fant ikke familiens katt som Christine trodde var død i brannen. Foto: Facebook

Den voldsomme brannen raserte familiens hjem, men heldigvis kunne de konstatere at hunden hadde det godt. To måneder senere besøkte Christine Marr familiens hus med hunden, skriver hun på Facebook

Men det skjedde noe høyst usedvanlig. 

Da Christine sammen med hunden Chloe på søndag skulle sjekke opp byggingen av familiens hus, begynte det straks å sitre i hunden, og med snuten plantet i gulvet søkte den rundt på gulvet i huset, og begynte å krafse i det gamle og skadde gulvet. 

- Hun snuste og begynte å krafse på gulvet og fant et hull i gulvet inne bak en vegg. Så hørte jeg et mjau, så vi brukte mat for å få katten til å komme ut. Det viste seg å være Ringer som vi trodde vi hadde mistet i brannen, skriver Christine Marr på Facebook.  

Det viste seg nemlig at familiens katt hadde søkt tilflukt under gulvbordene, og den hadde ligget der i to måneder uten mat og drikke.  

 

Katten var veldig avmagret, og Christine Marr tok den derfor med til det lokale dyresykehuset i byen Kalamazoo i den amerikanske staten Michigan.

- På dyrehospitalet sa de at det helt klart var et mirakel at han (katten, red.) hadde overlevd. Han har fått en sonde i halsen og skal langsomt ha fast føde. Men han overlever, skriver en tydelig rørt og glad Christine Marr i innlegget sitt på Facebook.  

Under gulvbordene fant familiens hund en gammel bekjent som Christine trodde var død. Foto: Facebook

Det var familens katt Ringer som lå under gulvbordene. Foto: Facebook

Katten Ringer hadde ikke fått mat eller drikke på to måneder. Foto: Facebook

Se den rørende video her, hvor Christine Marr kjæler og koser med katten sin på dyrehospitalet.