Courtney forteller sin avdøde ektemann at han skal bli far igjen: Ved første skanning tror hun ikke sine egne øyne

06/07/2023 05:00

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Courtney Hills fikk seg sitt livs overraskelse.

Courtney Hills ektemann, Bryan, tilbrakte mange år som soldat i den amerikanske hæren og var stasjonert i land som Irak, Kuwait og Afghanistan. Til tross for utallige farlige situasjoner, klarte Bryan alltid å komme uskadd hjem. Da han endelig bestemte seg for å pensjonere seg, så paret frem til en roligere og tryggere fremtid sammen. Men skjebnen hadde andre planer.

Kort tid etter Bryans farvel til militæret var han involvert i en dødelig bilulykke som kostet ham livet. Courtney ble ikke bare igjen uten sin elskede ektefelle, men også datteren Reagan måtte si farvel til sin elskede far. Den skjebnesvangre hendelsen etterlot Courtney i en dyp sorg.

Imidlertid kom en uventet overraskelse for å endre alt. Midt i alle forberedelsene til begravelsen og de praktiske tingene som følger med dødsfallet til en slektning, fikk Courtney en sjokkerende beskjed: Hun var gravid.

Et stort sjokk

Under begravelsen hvisket hun til ektemannens kiste at han skulle bli far igjen.

Men like etter fikk hun seg den største overraskelsen av alle. Det skjedde for den første skanningen i svangerskapet.

På ultralydet kunne legene se at det var tre fostre - to gutter og en jente! Courtney husker fortsatt øyeblikket levende: "Jeg var helt målløs. Men jeg ble også overveldet av glede over å ha tre smiler til som ligner Brian,» sier hun i et intervju med CBS Chicago. Dessverre mistet hun en av trillingene i magen, men de to andre, Miles og Harper, kom til verden friske.

I dag er Courtney veldig takknemlig for sine tre barn, som gir henne stor glede hver dag.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.