Crazy video viser russisk missil i ukrainsk kjøkkenvask

22/03/2022 08:49

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En TikTok-video av et russisk missil har gått viralt på videoappen TikTok.

TikTok er vanligvis hjem til morsomme videoer, gode matoppskrifter og lignende, men de siste ukene har man også kunnet finne utallige videoer fra krigen i Ukraina.

Flere av videoene har vist seg å være falsk propaganda, men de aller fleste er ekte videoer som har blitt spilt inn og delt av skremte og frustrerte ukrainske borgere som prøver å spre sannheten om krigen.

Akkurat nå er det en video som kjører med mye av fokuset til TikTok-brukere.

Videoen har blitt delt av brukeren @pd05763 og har så langt fått nesten tre millioner visninger og mer enn 6000 kommentarer, og det er ikke rart.

Det viser noe ganske uvanlig. Se det nedenfor:

Obs: Videoen er ikke offentlig bekreftet.

Videoen starter veldig uskyldig ved å filme fra noens synspunkt når de går gjennom døren til hjemmet deres.

Når personen åpner døren, kan du imidlertid se at ingenting er så normalt, da en stor russisk missil tilsynelatende har knust ned gjennom leilighetens tak uten å eksplodere og har sittet fast i kjøkkenvasken.

Deretter gjøres filming rundt leiligheten, som ser relativt uskadd ut når du vurderer omstendighetene.

«Heldigvis eksploderte ingenting», står det i beskrivelsen av videoen, og man må nok være enig med eieren av leiligheten om at det var veldig heldig.

Senere samme dag delte den samme brukeren en ny video - som har fått nesten 500.000 visninger - med en oppdatering om situasjonen, som viser hva som ser ut som en bombeenhet fra militæret eller politiet i ferd med å rydde missilet ut av veien.

Se videoen nedenfor:

På videoen kan tre menn sees frem og tilbake i missilet, så du blir nesten bekymret for at det vil eksplodere, men du må håpe og forvente at de har kontroll over det.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.