Daniel ble lei av kvinnens stinkende føtter på fly: Nå går «løsningen» hans verden rundt

23/06/2023 17:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Daniel ble lei av en flypassasjers stinkende føtter og bestemte seg for å gjøre noe med det.

De fleste har forsøkt å sitte på et fly med en sidekick som har valgt å kaste av seg skoene. I noen tilfeller er det ikke noe problem, men hvis du har svette og stinkende føtter, er det definitivt ikke morsomt.

Akkurat en slik situasjon hadde Daniel havnet i. En kvinne som satt bak ham fortsatte å stikke sine stinkende føtter ut til ham under setet. Til slutt fikk han imidlertid nok og bestemte seg for å gjøre noe med det.

Hans «løsning» på problemet valgte han å ta opp på video. Om det var for å inspirere andre, vites ikke. Det som imidlertid er klart, er at det har blitt godt mottatt på TikTok. I skrivende stund har den fått over 334.000 visninger.

"En kvinne bak meg på flyet fortsatte å stikke sine stinkende føtter under meg," skrev han bildeteksten til videoen sin.

I videoen kan man se kvinnen bak Daniel stikke føttene ut fra under setet. Problemet med dette er at hun ikke har på seg sko. For Daniel har dette tilsynelatende betydd at han har måttet lukte på de sure og svette sokkene hennes.

"... Og så stoppet hun", står det skrevet over videoen mens han viser hvordan problemet kan løses.

Man kan selvfølgelig argumentere for at han kunne ha prøvd å snakke med kvinnen om det. Men det gjorde ikke Daniel. I stedet fortsatte han å dryppe noe av drikken sin på foten hennes til den ble fjernet.

I motsetning til hva han kan ha forestilt seg, helles ikke all drikke over foten hans. På den annen side er det bare noen dråper fra en boks, skriver Newsweek.

Når den første dråpen treffer foten, kan du se at den beveger seg litt. Det var imidlertid ikke nok til å få kvinnen til å trekke seg. Når hun blir truffet av en dråpe igjen, vrir foten seg igjen, hvoretter den trekkes tilbake.

Selv om det er en situasjon som få mennesker ønsker å være i, stopper det ikke folk fra å gjøre det. Og selvfølgelig forårsaker dette stort ubehag for de andre passasjerene om bord i det aktuelle flyet.

Før du kaster av deg skoene neste gang du flyr, bør du vurdere om det er en god idé. Hvis du er i tvil om føttene lukter, er det sannsynligvis best å beholde skoene på.