Datingekspert avslører tre tegn som viser at du må «flykte» fra partneren din

17/05/2024 10:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En datingekspert har delt tre setninger som en partner kan si tidlig i forholdet som betyr at du bør "gjøre deg selv en tjeneste og løpe".

Ifølge en datingekspert er det spesielt tre setninger som en partner kan si som kan betraktes som et "rødt flagg". Hvis partneren din sier en av disse setningene, bør du derfor «stikke av» fra forholdet, står det.

Sabrina Zohar, en datingekspert og podcastvert fra USA, er kjent for å dele rådene sine om forhold og romantikk på sosiale medier. Men nå har hun avslørt at hun er «lei av folks tull» og har bestemt seg for å lange ut mot det på sosiale medier.

I en viral video, som på kort tid endte opp med å få mer enn 391 000 likes, advarte hun folk om en liste over ting en partner kan si hvis de kommer til å "skade deg" eller bare "kaste bort tiden din".

"Hvis du nettopp har møtt noen eller har begynt å date noen nylig, og de sier en av disse tre tingene, gjør deg selv en tjeneste og løp," sa hun i den virale videoen.

Hun startet listen med å advare om at hvis noen sier «jeg leter ikke etter noe seriøst», er det «ikke en invitasjon til deg om å prøve å bevise deg selv for dem».

– De forteller deg at de kommer til å skade deg hvis du fortsetter. Hvis noen er så åpenlyst ærlige fra starten, tro meg: du kan være den mest utrolige perfekte kvinnen eller fyren på hele planeten. Det kommer ikke til å endre noe hvis de forteller deg at de ikke vil ha et forhold, sier Sabrina.

For det andre sa hun at folk som sier noe sånt som «du er bare for god for meg, og jeg fortjener deg ikke», heller ikke er verdt å samle på. Sabrina forklarte i videoen sin at det bare er en "subtil måte å si at jeg kommer til å såre deg".

"Når noen finner en premie og noe fantastisk, vil de ikke gi slipp på det med mindre de egentlig ikke ser den personen som en premie. Så hvis noen ønsker å blåse røyk opp din ** og fortelle deg, ta det som en 'Takk, du har rett. Jeg finner noen som vil gjenkjenne hvor fantastisk jeg er,'" sa hun.

– Nummer tre er noe jeg har lært av personlig erfaring med ekskjæresten min. Når en fyr eller jente du dater kaller alle sine eks-kjærester gale, viser det at de ikke tar noe ansvar. Et forhold er mellom to personer, forklarte hun.

– Det er veldig lett å hevde at alle er narsissister. Og at hver fyr jeg har datet er en jævla rik.

Hun la imidlertid merke til at hun raskt skjønte hvorfor han sa at alle fem ekskjærestene hans var gale. Det viste seg å være «på grunn av noe han gjorde i forholdet som bokstavelig talt drev kvinnene til vanvidd».

Flere brukere på den sosiale medieplattformen TikTok ble nesten sjokkert over påstandene og bestemte seg for å dele sine meninger i kommentarsporet. Faktisk beskrev flere dem som "livsforandrende".

"Du er i ferd med å forandre hele livet mitt," sa en bruker, mens en annen la til: "Jeg gjorde akkurat dette ... Og du har så rett."

– Takk. Jeg trengte det i dag», skrev en tredje bruker, mens en fjerde kommenterte: "Jeg liker måten du snakker på, dame."

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.