Datter besøker kirkegården fire år etter farens død: Får sitt livs overraskelse foran graven

10/05/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
En amerikansk jente fikk en uforglemmelig overraskelse da hun lørdag besøkte gravstedet til sin avdøde far.

Sierra Bradway hadde et spesielt ønske før hun skulle på gallafest på skolen lørdag 6. mai. Før festen begynte ville den unge kvinnen nemlig gjerne ta et bilde ved siden av farens gravsted, mens hun hadde den fine kjolen sin på. 

Faren hennes Rod Bradway mistet livet på tragisk vis for fire år siden, mens han var på jobb som politibetjent. Det skriver CNN.

Drapet på faren skjedde 20. september 2013. Rod Bradway ble skutt seks ganger da han gikk inn i en leilighet etter å ha hørt en kvinne rope etter hjelp. 

 

Sierra Bradway hadde avtalt å møte en fotograf og daten sin Brock Spayd ved farens grav. Men da hun kom til stedet, ventet det henne en stor overraskelse.

En hel gjeng med politibetjenter hadde nemlig møtt opp på kirkegården Crown Hill i Indianapolis for å gjøre kvelden til en minneverdig opplevelse for den unge kvinnen. De ville være der for henne, når faren hennes ikke kunne.

Det var Brock Spayds mor som hadde planlagt alt da hun hørte om Sierra Bradways planer om å dra på kirkegården. Hun ringte rundt til de lokale politistasjonene som var med på ideen. De ville gjerne ære deres avdøde kollega.

Betjentene tok mange bilder med den rørte Sierra Bradway, og filmet at de står ved siden av Rod Bradways grav. Etterpå delte politiet bildene på Twitter, hvor de har fått mange likes.

- Det var mye latter og noen tårer, men viktigst av alt så var det kjærlighet, hører man i videoen som politiet har delt på Facebook.

Se den rørende videoen nedenfor. 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.