Datteren klaget over at noe rørte seg i øret hennes – da moren så hva som tittet frem holdt hun på å besvime

28/03/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Som forelder vet du at barn kan finne på noen sprø ting. Men en mor var fortsatt ikke forberedt på det som skjedde med datteren. Denne hendelsen har fått foreldre over hele verden til å skjelve.

Naturen er full av forskjellige skapninger, og siden barna våre leker mye ute, krysses deres veier uunngåelig.

Derfor må du som forelder være klar over, da mange av omverdenens beboere kan skade oss mennesker.

På et tidspunkt lekte Jessica DeLoach med datteren Averie utenfor. Da de kom inn, holdt Jessica på å forberede et bad til datteren. Da hun vasket datterens øre, la hun merke til at noe var galt.

Averys øre var hoven og irritert. Jessica ble bekymret og bestemte seg for å kontakte en barnelege da hun fryktet at Averie hadde puttet noe i øret hennes. For sikkerhets skyld ba legen om å få datteren inn til undersøkelse.

Sjokkerende funn

Hos legen viste det seg at øret ikke gjorde vondt med mindre du tok på det. Etter litt kamp lot hun til slutt legen se inn i øret hennes. Det de fant, endte med å sjokkere både lege og mor.

Legen fant to flått i jentas øregang. Flåtten ble fjernet på stedet og det går bra med Averie. Det ser ut til at hun også ble kvitt borreliose og TBE.

Det var derfor veldig heldig at Jessica ordnet med at hennes lille datter skulle oppsøke legen. Hvis hun ikke hadde det, kunne det endt veldig ille for den lille.

Har utløst frykt på sosiale medier

Jessica delte bilder av Averie på TikTok for å advare andre foreldre. Meldingen har utløst reaksjoner fra foreldre rundt om i verden som har blitt skremt av den.

Heldigvis endte alt bra i denne situasjonen, men det er ikke alltid slik at dette skjer. Derfor oppfordrer Jessica til at du alltid sørger for å ta hensyn til dette.

Foto: TikTok

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.