De 9 verste feilene kvinner begår i et parforhold

24/01/2018 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du kjenner igjen flere av disse punktene bør du kanskje vurdere om du bør handle annerledes i forholdet ditt.

Det er få ting som er bedre enn å være i et godt parforhold. Men noen ganger krever det hardt arbeid og engasjement for å få det til å gå på skinner.

Hvis det er litt problemer i parforholdet, kan det kanskje skyldes en av disse årsakene.

Yourtango har samlet de ni største feilene mange kvinner begår når de er i et parforhold.

1. Du kjenner ikke din egen verdi.
Man sier at man skal elske seg selv, før andre kan elske en. Hvis du ikke klarer å se selv hvor heldig han er som har møtt nettopp deg, bør du jobbe litt med forståelsen av egen verdi. Det er ikke lett for en mann å respektere en kvinner som finner seg i å bli behandlet dårlig.

2. Du forstår deg ikke på menn.
I utgangspunktet er kvinner mer komplekse vesener enn menn. Hvis du forventer at han fungerer akkurat som deg, så risikerer du å brenne deg. Først når du har en forståelse for hvordan din bedre halvdel tenker, blir det lettere å håndtere hans oppførsel best mulig.

3. Du prøver å endre han.
Et rødt flagg i ethvert parforhold er lysten til å endre partneren. Hvis du har en uimotståelig lyst til å rette på din bedre halvdel eller endre sider ved ham du ikke liker så godt, så træ varsomt. på sin partner. Det kan være ødelæggende for forholdet ditt hvis du ikke elsker ham for den han er.

4. Du verdsetter ham ikke.
Enda en klassisk feil i et parforhold er at parterne begynner å ta hverandre for gitt. Hvis du ikke klarer å sette pris på ham og alle de kvalitetene han innehar, så styrer forholdet deres sakte men sikkert mot avgrunnen. 

5. Du deler ikke dine ‘evner’.
En viktig del av mannens natur er evnen og trangen til å beskytte og forsørge kvinnen i sitt liv. Kvinnens natur er til gjengjeld å ta seg godt av mannen og gi ham omsorg. Men hvis du er mer interessert i å få enn å go, kan det skape ubalanse som til slutt kan koste deg en fantastisk mann.

6. Du lager for mye drama.
Mange kvinner er mer følelsesladede enn menn. Av samme grunn kan det bli litt hissigere stemning hos det feminine kjønn, hvis hun føler at behovene hennes ikke blir møtt. Men pass på med å skape for mye drama i forholdet deres – det vil sannsynligvis få ham til å trekke seg unna.

7. Du bygger ikke tillit.
Gjensidig tillit er helt avgjørende i ethvert velfungerende parforhold. Men for at den skal bestå, må begge parter både utvise tillit til hverandre og gi god grunn til at han eller hun kan stole på deg. Hvis det ikke er tilfellet, risikere du at forholdet går i vasken.

8. Du prøver å eie han med en gang.
Mange menn har en tendens til å få litt panikk hvis de føler at en kvinne får litt for godt tak i ham med en gang. Så vær forsiktig med å forvente evig troskap fra hans side etter deres første kyss. Gi ham plass og vis ham hvorfor han har lyst til å være sammen med deg.

9. Du leter etter en mann som skal gjøre ting bedre for deg
Enda en klassisk feil. Hvis du søker etter en mann som skal fullende livet ditt, risikerer du å lete lenge. I utgangspunktet bør du være tilfreds med egen tilværelse, før du søker etter mannen i ditt liv. Han bør ikke være en redning, men noe ekstra fint i din allerede tilfredse tilværelse. 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.