De har vært ’kjærester’ hele livet – nå har foreldrene tatt en vanskelig avgjørelse

03/07/2017 16:00

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
De har vært uadskillelige siden de møtte hverandre for første gang. Men nå er det forbi.

’Kjærlighet kjenner ingen alder’, sier man. Heller ikke selv om man bare er ni år gammel, har hele livet foran seg – og har funnet sitt livs kjærlighet.

Det er i alle fall virkeligheten for Merce Meynardie og kjæresten hans, Mylee of Gonzales. ’Paret’ møtte hverandre under en dansetime da de var kun to år gamle, og siden har de vært uadskillelige. 

Det skriver Daily Mail.

Men nå skaper skjebnen problemer for det unge parets fremtidsplaner. Merces far har nemlig fått ny jobb i California, som ligger over 3.000 kilometer vekk fra Louisiana, hvor de to fram til nå har bodd.  

- Så lenge jeg kan huske har de kaldt seg for kjærester, sier faren til Merce, Glen Meynardie.

Mylees reaksjon da hun fikk vite at hennes livs store kjærlighet skulle flytte sin vei var ikke til å ta feil av.

- Da Mylee fandt ut at vi skulle flytte, sa hun: ”Mitt liv er over. Jeg skal gifte meg med Merce, men hvordan skal jeg gjøre det hvis han er i California?”, forteller Glen.

Selv om foreldrene med stor sansynlighet ikke har lyst til å ødelægge de to barnas kjærlighetshistorie, så var det ingen vei utenom. Merce måtte flytte med familie sin til California og det unge paret måtte derfor si farvel til hverandre.

Avskjeden, som Mylees storesøster har valgt å dele på Twitter, rører akkurat nå mange mennesker på sosiale medier.

- Min lillesøsters kjæreste skal flytte. Avskjeden deres er det sørgeligste jeg noensinne har sett, skriver søsteren i oppslaget.

Oppslaget, som har blitt delt nesten 60.000 ganger og fått mer enn 190.000 likes, har fått mange kommentarer fra folk som håper at paret blir gjenforent i framtiden – akkurat som i en romantisk film.