De kalte forretningsideen hennes 'dum': Nå er den 24 år gamle kvinnen millionær

21/03/2024 08:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
I en alder av bare 24 år kan Jen Hernandez kalle seg millionær, selv om mange kalte forretningsideen hennes «dum».

Jen Hernandez har klart å bygge opp en virksomhet fra bunnen av, som i dag gir henne en årlig omsetning på millioner. Bare 24 år gammel har hun også opplevd gleden ved å bli mor og inngå ekteskap.

Hun har oppnådd betydelig økonomisk suksess, noe som har ført til at hun deler verdifulle tips med andre som håper å følge i hennes fotspor.

Selv uten formell utdannelse har Jen tjent nok penger til at ektefellen ikke lenger trenger å jobbe, og hun trenger selv bare å jobbe noen timer om dagen.

Jens vei til suksess har imidlertid ikke vært uten utfordringer, inkludert skeptikere som kritiserte forretningsmodellen hennes som «dum», melder The Sun.

Men denne unge gründeren har bevist at skeptikerne tar feil ved å nå tjene over 3 millioner kroner månedlig fra renholdsselskapet sitt, som har muliggjort investering i utleieboliger.

Foto: TikTok

På TikTok deler Jen innsikt i virksomheten sin, der hun beskriver hvordan hun, som en 24 år gammel millionær, opprettet en "dum" virksomhet som gjorde at mannen hennes kunne pensjonere seg.

Hun forklarer hvordan hun tjener 8600 DKK om dagen ved å rengjøre fem kontorer, en oppgave hun delegerer til ansatte, samtidig som hun utvider virksomheten.

Hun understreker viktigheten av å reinvestere pengene sine i stedet for å bruke dem på luksusvarer, spesielt etter å ha vært gravid som 19-åring. Jens ambisjon er å jobbe hardt i 20-årene for senere å nyte friheten til å reise i 30-årene.

Målet hennes er å automatisere virksomheten hennes for å oppnå økonomisk frihet, et mål hun har hatt siden starten, fra lønnsslipp til lønnsslipp som hjemmeværende mor.

Foto: TikTok

Jen forteller at da hun startet sin renholdsvirksomhet uten forkunnskaper, tjente hun rundt 20.600 kroner den første uken, en markant forbedring fra ektemannens ukeinntekt på 3.500 kroner.

I dag nyter Jen de økonomiske fordelene av sin hardtarbeidende innsats, og bekymrer seg ikke lenger om priser eller behovet for å spare, noe som har resultert i en betydelig besparelse.

Hennes suksess og åpenhet om reisen hennes har vunnet bred anerkjennelse på sosiale medier, med mange brukere som uttrykker takknemlighet for hennes råd og finner inspirasjon i historien hennes.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.