Denne mannen skal du gå for i 2018 ifølge stjernetegnet ditt

28/12/2017 13:30

Anniken Hauge

Viralt
En eventyrlysten fyr, en virkelig intellektuell mann eller kanskje en vaskeekte aktivist? Her er den type mann du skal gå for til neste år, hvis man skal tro stjernetegnet ditt.

Det kan være litt av en utfordring å finne rundt i datingjungelen. Hvilken type blir du tiltrukket av? Hva slags type mann har du egentlig behov for? Og bør du vurdere om du heller skal prøve noe helt nytt?

Kanskje er det hjelp å hente hvis du ser mot stjernene.

Elite Daily har funnet frem til den type mann du bør gå for i det nye året, hvis man skal tro stjernetegnet ditt.

Væren (21. mars - 19. april)
Væren har en medfødt forkjærlighet for eventyr. Derfor bør du fokusere på å finne en partner som deler samme store entusiasme for opplevelser som deg. Det er dog også viktig at vedkommende ikke er redd for å la deg ta styringen. Sist, men ikke minst, bør du bruke året på å søke etter en som ofavner selvtilliten din og oppmuntrer deg til å følge drømmene dine.

Tyren (20. april - 20. mai)
Dine største kvaliteter som partner er at du er lojal, kjærlig og ikke mints tålmodig. Dine mindre positive sider kommer til uttrykk i form av sjalusi og eiertrang over partneren din. I 2018 bør du derfor ikke ta til takke med en som ikke verdsetter styrkene dine fullt ut. Du bør se etter partner som er familieorientert og like lojal som du selv er. 

Tvillingen (21. mai - 20. juni)
Tvillingens tendens til å være tosidig kan i utgangspunktet virke litt skremmende for en potensiell partner som ikke helt klarer å følge ditt intellektuelle nivå. Derfor bør du ikke date noen i 2018 som ikke tilfredsstiller behovet ditt for mental stimulering. Den opplagte partneren for deg er en sterk kommunikator som er følelsesmessig åpen og klar for en seriøs relasjon.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Din empatiske natur og sterke intuisjon betyr at du ofte får er en rolle som den som tar seg av den andre når du er i et forhold. Selv om det gjør det til en fantastisk partner, risikerer du også at dine egne behov ikke blir ordentlig dekket. Derfor fortjener du en partner som gir deg like mye som de selv får fra deg i 2018. Det finner du sannsynligvis i en annen kreps, eller en annen som er like følelsesladet og kjærlig.

Løven (21. juli - 22. august)
Løven er en leder fra naturens side. Derfor er det viktig at du ikke kaster deg over en person du enkelt kan kjøre rundt i manesjen. De beste parforholdene oppstår når to partnere skaper en balanse sammen. Hvis du vil finne lykken i 2018, bør du lete etter en som er enkel å omgås med, men som også tør å si imot deg.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Din kritiske natur kan lett vendes innover i et ulykkelig parforhold, mens en følelsesmessig åpne og selvsikker partner vil erkjenne at jomfruen er det beste som noen gang er skjedd dem.  I år 2018 bør du finne en partner som ikke er redd for å fortelle deg hvor fantastisk du faktisk er.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Vekten er ett av de mest jordnære stjernetegnene, hvilket gjør deg enkel og morsom å være sammen med. Neste år bør du droppe det tilbakelente parforholdet, og fokusere på å finne deg en partner som vil bli med deg på eventyr. Derfor skal du lete etter en som kan hjelpe deg å komme ut av komfortsonen din.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Du er en naturkraft i deg selv, hvilket gjør at du bør finne en partner som deler dine krefter. I utgangspunktet har du kanskje behov for balanse i parforholdet ditt, men i 2018 bør du finne deg en partner som har like brennende lidenskap for livet som du selv har. Det kan godt være at relasjonen ikke har langtidsutsikter, men det vil være en brennhet relasjon så lenge det varer. 

Skytten (22. november - 21. desember)
Skytten bør i 2018 ha fokus på å finne en partner som passer din form for humor og ukuelige optimisme. Prøv å gjenfinne den gleden du kanskje har savnet i 2017, ved å finne deg en partner som blant annet får deg til å le så hardt at du får vondt i magen.

Steinbukken (22. desember - 19. januar)
Det er bare å glede seg, for stjernene tyder på at 2018 blir ditt år. Du bør fokusere på å oppnå målene dine, men ikke la dette behovet stå i veien for å finne kjærligheten. Du bør i stedet finne deg en partner som er klar til å støtte deg og hjelpe deg på vei. En partner som ikke lar seg skremme av suksessen din, men som er selvsikker nok til å nyte den med deg. 

Vannmanen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen bør fokusere på å finne seg en partner som deler hennes lidenskap for aktivisme. En partner som ikke er redd for å stå opp for det vedkommende tror på. Hvis du og din utkårede går inn med full kraft, kan dere sammen gjøre verden til et bedre sted. 

Fisken (19. februar - 20. mars)
Selv om det strider mot fiskens natur, bør du for en gang skyld være litt egoistisk i 2018. Ditt kærlige hjerte og store empati fortjener å få litt igjen. Derfør bør du søke etter en partner som mer enn gjerne tar hensyn til dine behov. Når du for en gangs skyld prioriterer deg selv, vil du endelig gjenfinne balansen.