Denne populære tatoveringen må du aldri ta

18/03/2024 15:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En tatovør mener at man ikke bør få utført denne typen tatoveringer, selv om det er populært å få det gjort.

En tatovør har avslørt hvorfor det ikke er en god idé å få tatovert navnene til barnet ditt eller barna. Og det kan potensielt overraske deg hva årsaken til dette er.

Sabrina Rogers-Anderson fra Canada har gjort det til livets opphold for å gi folk drømmetatoveringene deres. Hun har vært tatovør i mange år, derfor har hun også tatt en del tatoveringer i løpet av karrieren.

Dette har fått henne til å dele en bønn for foreldrene. Her forteller hun at de fleste vet at det ofte ikke er lurt å få tatovert kjærestens navn, men du bør heller ikke få tatovert barnas navn – grunnen er imidlertid en annen.

Sabrina avslører at du sannsynligvis får tatoveringen din av kjærlighet til barnet eller barna, men hun tror det er en god sjanse for at barnet ditt vil vokse opp og til slutt synes det er flaut å se navnet deres tatovert på mor eller far.

«Det er en god sjanse for at barna dine vil bli irritert over avgjørelsen din når de må gå langs stranden med deg og den gigantiske tatoveringen av navnene deres i kursiv på ryggen din», skriver hun på Netmums-forumet, ifølge Mirror .

"Snakk om en pinlig forelder! Laserfjerning og tildekking av navnetatoveringer er god forretning av en grunn."

Sabrina forteller også at hun vet at det er en veldig populær trend, som flere kjendiser blant annet har kastet seg på. Her velger hun selv å trekke frem Drew Barrymore.

Skuespilleren, som blant annet er kjent fra Charlie's Angels, har fått tatovert døtrenes navn, Olive og Frankie, på håndleddet.

David Beckham er en annen kjendis som også har valgt å omfavne den populære trenden. Han har også tatovert barnas navn. Han stoppet imidlertid ikke der, for han har også navnet til kona, Victoria, på kroppen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.