Derfor smaker Coca Cola bedre på McDonalds enn andre steder

01/04/2024 21:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har du også tenkt at colaen på McDonalds smaker bedre enn andre steder?

Cola er ikke bare cola. I hvert fall ikke hvis du spør den amerikanske bloggeren, Mary Malcolm , som ofte ser dypt ned i den karakteristiske plastkoppen med cola på McDonald's – som tusenvis av andre foreldre som venter på sine lekne barn på familierestauranten.

Mary Malcolm er så begeistret for McDonald's Cola at hun har forsket på hvorfor akkurat denne typen Cola går rett inn i hennes tørste Cola-hjerte.

Selv om det er nærliggende å tro at det er snakk om sirup, avviser colabloggeren dette, men påpeker at McDonald's ikke får sirupen sin levert i plastbeholdere som andre restauranter, de får i stedet sirup i spesielle stålbeholdere som holder koffertene. ferskere.

«Du bør også vite at selv om McDonald's ikke gir deg ekstra sirup, tar de i sirupsdoseringen hensyn til de smeltende isbitene som fortynner drikken», skriver Mary Malcolm.

Den andre grunnen til at McDonald's cola er bedre, mener colabloggeren er knyttet til den kalde temperaturen som drikkene alltid har. Det gjør at kullsyren/bruset varer lenger og gir en bedre smak.

Størrelsen på sugerørene er heller ikke uten betydning for din smaksopplevelse.

"Stråene deres er litt større, på den måten treffer flere av de kullsyreholdige godsakene smaksløkene dine på en gang. Med sugerør er større virkelig bedre," skriver Mary Malcolm.   

Den tredje og siste grunnen kan overraske deg. McDonald's filtrerer vannet for å opprettholde en høy kvalitet. 

Hva slags cola liker du best?