Dette er mannen du kommer til å gifte deg med ifølge stjernetegnet ditt

02/11/2017 15:00

Anniken Hauge

Viralt
En skikkelig eventyrer, en faderlig type eller kanskje en litt dominerende fyr? Stjernerne avslører hva slags mann du bør gifte deg med.

Liker du best følsomme menn, dominerende fyrer eller er kanskje den faderlige typen best? Det er kanskje ikke helt tilfeldig hva slags partner du foretrekker.

Her er mannen du bør gifte deg med, hvis du følger stjernetegnet ditt.

Væren (21. mars - 19. april)
Du har behov for en mann som liker eventyr like godt som du selv gjør. Din perfekte ektemann er et konkurransemenneske som er med på det meste. Han sitter sjeldent stille, og elsker når det er fart og spenning.

Tyren (20. april - 20. mai)
Tyren gifter seg med en mann som er viljesterk, jordnær og sensuell. Han setter pris på de gode tingene i livet, og har en tendens til å være en smule dominerende.

Tvillingene (21. mai - 20. juni)
Du blir veldig tiltrukket når en mann er like intelligent som du selv er - han klarer å underholde deg og er god til å konversere. Du kommer aldri til å kjede deg når du er i hans selskap.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Krepsen liker best menn som har en følsom og forstående side. Du liker den faderlige typen som nødvendigvis ikke er eldre enn deg, men så får deg til å føle deg trygg.

Løven (23. juli - 22. august)
Selv om du digger å være i sentrum, så er du villig til å dele rampelyset med en du anser som din perfekte match. Du gifter deg med en som har masse sjarm, utstråling og som er sjenerøs.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen har behov for en mann som respekterer grensene hennes. Hun setter også pris på en mann som fyller livet hennes med et snev av humor og kreativitet.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Vekten vil med stor sannsynlighet gifte seg med en annen vekt. Det er heller ikke en bare bare å finne et annet stjerntegn som er like velfungerende i sosiale sammenhenger. Mannen din kommer til å ha ordet i sin makt, være utadvendt og morsom.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Du tiltrekkes av menn som virker intense, mystiske og gjerne litt farlige. Du ønsker en mann som er like eiesyk som du selv er, og i tillegg har en sterk vilje

Skytten (22. november - 21. desember)
Skytten har behov for en partner som de kan dele eventyr og reiser med. I tillegg setter hun stor pris på en mann hun kan ha en filosofisk diskusjon med.  

Steinbukken (22. desember - 19. januar)
Du gifter deg med en mann som er målretter, suksessfull og som du ser en seriøs fremtid med. Alder har ikke så stor betydning når du skal finne deg en livspartner.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen vil mest sannsynlig gifte seg med en mann som får oppmerksomheten hennes med sitt uforutsigbare og spennende vesen. Han er en rebell med holdinger som kan helle mot det kontroversielle.

Fiskene (19. februar - 20. mars)
Du er liker menn som er romantiske, drømmende og ganske følsomme. Du er selv en håpløs romantiker og redder gjerne mannen din, men vil helst selv bli reddet. 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.