Dette tenner partneren din mest på ifølge stjernetegnet hans

11/12/2017 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Dårlig humor, mangel på ydmykhet eller rutinepreget sex? Her er det som tenner partneren din mest, ifølge hans eller hennes stjernetegn.

Noen liker gode ruriner, mens andre elsker eventyr. Det er ikke alltid så lett å bli klok på hva kjæresten liker best i senga. Og ikke minst hva han eller hun absolutt ikke liker. 

Heldigvis er det kanskje hjelpe å hente hos stjernerne. Her er ifølge Elite Daily, hva som tenner oss mest hvis man skal tro stjernetegnene våre.

Væren (19. april - 19. mars)
Væren har vanskeligheter med å finne gnisten i senga, hvis det ikke er humor mellom partene. Han eller hun elsker nemlig å le, og finner humor utrolig sexy. Så hvis du vil lokke med deg en vær i senga, så må du øve inn noen vitser - og være innstilt på å le av vedkommendes.

Tyren (21. april - 21. mai)
Hvis det er én ting som virkelig irriterer en tyr så er det upålitelighet. Så hvis du har laget en avtale med en tyr, så er det birkelig bare å holde ordet. Videre setter tyren pris på god mat og hyggelig kveld hjemme med gode samtaler. 

Tvillingen (21. mai - 21. juni)
Tvillingen elsker å være gjenstand for andre menneskers oppmerksomhet. Derfor liker ikke han eller hun en partner som prøver å stjele rampelyset. Så hvis du ønsker å få deg en tvilling hjem, så bør du ikke utfordre hans eller hennes poplaritet, og heller ikke risikere å ødelegge hans eller hennes omdømme.

Krepsen (22. juni - 22. juli)
Krepsen elsker hjemlig kos, så du skal ikke ha for store forhåpninger om en kveld ute hvis du er i selskap med dette stjernetegnet. Hvis det allikevel lykkes å lokke krepsen ut, bør dere ikke drikke cocktails, da han eller hun vil ende med å sitte og snøfte ned i den alkoholfrie ølen sin.

Løven (23. juli - 22. august)
Umiddelbart høres det kanskje litt ironisk ut, men tross sitt store ego tenner løven på mennesker som utviser ydmykhet. Det skyldes sannsynligvis at løven har lært å temme flammen sin, og derfor ser ned på en elsker som skryter for mye eller er egoistisk i senga.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Hvis det er noe som er turn-off for en jomfru, så er det folk som kommer for sent. Du bør aldri la ham eller henne vente når vedkommende først har satt av tid til deg.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Vekten hater rutinepreget sex, og lengter derfor etter partnere som liker å prøve ut nye ting. Han eller hun søker sexpartnere som vil utfordre dem og presentere dem for noe de ikke har prøvd før. Derfor mister de også fort interessen hvis sexlivet deres er for kjedelig.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen er et følsomt vesen, men som vil løpe mot døren hvis du er for trengene i starten av forholdet. Selv om skorpionen har rykte på seg for å være et av de mest seksuelle stjernetegnene, så velger han eller hun partnerne sine med omhu. Hvis du gjerne vil bli sammen med en skorpion, så bør du vente på et klarsignal før du tar det første skrittet.

Skytten (22. november - 21. desember)
Hvis det er én ting som virkelig tenner skytten, så er det eventyr i senga. Han eller hun mister gnisten helt, hvis de møter noen som ikke tør å utvide sin seksuelle horisont. Hvis du vil forføre en skytte, bør du være innstilt på at krever en innsats.

Steinbukken (21. desember - 19. januar)
Steinbukken mister gnisten av folk som viser usikkerhet i senga. Han eller hun setter derimot stor pris på stabilitet og fast grunn under føttene. Derfor kan du regne med steinbukken, helt til vedkommende føler seg usikker på relasjonen deres. Når det skjer, kan du være sikker på at steinbukken stikker.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
I utgangspunktet er vannmannen et utrolig følsomt stjernetegn. Så pass på med å virke altfor frembusende, hvis du gjerne vil være sammen med en vannmand. Hvis du vil forføre vedkommende, skal du late som du er litt likegyldig til situasjonen. De liker nemlig godt når du er litt kostbar.

Fisken (19. februar - 20. mars)
Fisken er en veldig lojal og følsom elsker, som alltid kommer tilbake igjen hvis du lar ham eller henne svømme litt bort. Fisken er nemlig ikke så glad i rutine, fordi det tapper vedkommende for energi. Derfor bør du oppfordre fisken til å ha det litt moro i senga.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.