"DNA-testen avslørte at et av barna mine ikke er biologisk i slekt med meg, men til min venn," sier faren

31/03/2024 08:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Etter å ha oppdaget at vennen hans var den biologiske faren til et av barna hans, tok han en overraskende avgjørelse.

Å oppdage at et av barna dine ikke er ditt er ødeleggende nyheter. En far som delte et innlegg på Quora har vært i akkurat denne situasjonen.

Han skrev at han var sjokkert over resultatene av en DNA-test utført av kona hans, ettersom han i årevis hadde trodd at han var den biologiske faren til barna hans.

Ifølge det britiske mediet Mirror forklarte han at han begynte å mistenke at hans yngste barn ikke var hans på grunn av mangel på fysiske likheter etter hvert som barnet ble eldre.

For å gjøre situasjonen enda mer komplisert fant han et brev der vennen hans tilsto å ha følelser for kona. Etter det ble likhetene mellom sønnen og denne vennen åpenbare. To påfølgende DNA-tester bekreftet at gutten ikke var hans biologiske sønn.

I innlegget forklarte faren at han pleide å tilbringe 2-3 måneder i året i utlandet for å jobbe, noe som ofte innebar at han lot kona og deres 2 år gamle sønn være alene hjemme. Men under en utenlandsreise fikk han en telefon fra kona som fortalte at hun var gravid med deres andre barn.

Noen år senere klarte mannen å finne seg en ny jobb hvor han slapp å reise, slik at han kunne tilbringe mer tid med sine to barn. Men han ble mistenksom fordi hans yngste sønn 'ikke lignet på' ham i det hele tatt. Derfor tok han to DNA-tester som bekreftet at gutten ikke var hans biologiske sønn.

"Jeg var fortapt. Aldri i mine villeste drømmer kunne jeg ha forestilt meg at dette ville skje med meg. Jeg ba min kone fortelle meg sannheten og med bevisene i hånden kunne hun ikke lenger nekte," skrev han.

"Hun innrømmet å ha hatt en affære med vennen min mens jeg var borte. Verden min falt fra hverandre. Jeg gikk rundt i fortvilelse. Jeg vandret rundt i en måned her og der, og tenkte på hva jeg hadde gjort galt og hva meningen med livet mitt var."

Han ble knust over å oppdage sin kones utroskap og vurderte først å hevne seg på henne ved å planlegge en skilsmisse og søke omsorgen for den eldste sønnen mens den yngste ville bli hos moren.

Men hevnen hans ga ham ikke den lettelsen han hadde håpet på. Da han innså hvor mye han savnet sin yngste sønn og den spesielle forbindelsen de hadde, angret han på avgjørelsen og innså at farskjærlighet ikke bare var knyttet til biologi.

Under skilsmissen besøkte han sitt gamle hjem og ble hjertelig mottatt av den yngste sønnen, som omfavnet ham og spurte når han ville komme hjem. Denne opplevelsen fikk ham til å innse at det følelsesmessige båndet mellom dem var ekte og sterkt, uavhengig av den biologiske forbindelsen.

"Jeg trenger bare at barna mine er lykkelige. Det spiller ingen rolle om han er mitt biologiske barn eller ikke. Båndet vårt er ekte og sterkt. Jeg elsker ham og han elsker meg. Det er alt som betyr noe. Jeg vokste opp med velsignelsen og kjærlighet til foreldrene mine. Hvorfor lot jeg barnet mitt lide på grunn av en feil han ikke gjorde?" han skrev.

Avslutningsvis skrev mannen at han og kona bestemte seg for å bli 'romkamerater' i stedet for et par, og at de begge forsørger barna sine, selv om de ikke lenger er romantisk involvert.

Han forklarte også at han hadde snakket med vennen sin om det.

"Jeg snakket med Ken. Vi ble enige om at gutten er min sønn og at han skal holde seg borte fra ham resten av livet. Guttene vokser opp raskt, glade og elsket. Jeg er glad for å ha dem hjemme og i livet mitt. Farskap er noe jeg ikke ville byttet for verden," konkluderte han.