Døren til bensinstasjonen åpnes sent på kvelden: Du gjetter aldri hvem som kommer inn døren

12/05/2024 17:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det var nok ikke den gjesten den ansatte Paul hadde forventet.

En natt i Kings Beach ved Lake Tahoe i California fikk en nattevakt på en lokal bensinstasjonsbutikk en uventet og noe uvanlig gjest.

En stor brunbjørn tok seg inn i butikken for å hamstre sjokoladeplater og annen snacks.

Det uventede besøket ble fulgt av kasserer Paul High, som først prøver å skyve bjørnen ut døren igjen, men skjønte raskt at han hadde lite å si i bjørnens jakt på snacks.

Hendelsen fant sted om natten da Paul var på vei ut for å skifte søppelkasser utenfor, men la merke til at døren åpnet seg uten at noen synlig person kom inn. Til hans overraskelse var det en bjørn som hadde bestemt seg for å ta en nattlig matbit.

Dette er imidlertid ikke første gang Paulus møter bjørnen. Han har jaget den ut av parkeringsplassen flere ganger, sier han til legevakten.

Bjørnen viste seg å være interessert i Snickers, som han tar en pakke med før han løper ut døren igjen.

Du kan se en video av hendelsen under artikkelen, hvor du også kan se at bjørnen faktisk kommer tilbake en gang til.

Denne bisarre hendelsen understreket både humor og alvor. På den ene siden var bjørnens oppførsel nesten høflig, bare å ta sjokoladeplatene uten å velte noe.

Men på den annen side fremhevet episoden også de potensielle farene ved at dyrelivet nærmer seg bebodde områder og behovet for å være forsiktig så man ikke tiltrekker seg ville dyr som permanente besøkende.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.