Du har sikkert hørt det før: IKEA får absurd beskyldning

06/04/2024 19:00

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
I en ny sang blir IKEA beskyldt for noe spesielt.

"Oh IKEA, se hva du har gjort mot oss" ... dette er de første linjene i en ny singel.

Gjennom årene har den svenske møbelgiganten hatt et rykte for å skape splid mellom elskere, og de fleste vil nok kjenne igjen begrepet "IKEA-testen".

Og møbelkjeden anklages nå igjen for dette i en ny sang.

Det skriver DiGiDi Digital Distribution i en pressemelding.

Du har sikkert hørt at IKEA kan ødelegge forhold. Hele "vitsen" stammer fra det faktum at det kan være vanskelig å bli enige om alt når du velger ting til et nytt hjem.

Kunstneren «barejegvarmig» begir seg nå ut på en historie om hvordan et forhold i det stille smuldrer opp før Per Vers tar overhånd, og forklarer med frekke ordspill hvor skapet skal stå når man prioriterer.

– Det kan virke som en «fuck love»-låt, men egentlig er den laget mer som en påminnelse om ikke å glemme gnisten når det er leverpostei i hverdag og relasjoner, sier «barejegvarmig» om låten, som kommer med den absurde anklagen mot IKEA.

Hvem er egentlig «barejegvarmig»?

Selv om det er en betydelig tilstedeværelse på sosiale medier, er «barejegvarmig» fortsatt et gåtefullt prosjekt, og informasjonen om kunstneren er sparsom.

Noe som ser ut til å være en flott, integrert del av konseptet. Gjennomsyret av mystikk er «barejegvarmig» klar til å erobre lytternes hjerter med sin unike blanding av attitude og ærlighet gjennom et univers der det er rom for både poesi og klisjeer.

Du kan lytte til sangen nedenfor.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.