Eieren lot hund ta med seg gammel potet hjem fra tur: Fikk sjokk da hun oppdaget hva det var

24/06/2023 07:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Mark Higgins
Foto: Mark Higgins
Den 30 år gamle kvinnen fikk et stort sjokk da hun så nærmere på hundens nye funn.

Det er ikke alltid gøy når man skal ut med hunden før leggetid. På det tidspunktet har du sjelden mye energi igjen, selv om hunden fortsatt vil snuse og grave litt i bakken.

30 år gamle Terri-Jade Barwell hadde absolutt ikke den typen tålmodighet da hun var ute på kveldstur i den engelske byen Clifton med hunden Mariott, skriver Mirror.

Hunden hadde funnet noe som så ut som en gammel potet, og hunden fikk beholde den gamle knollen og ta den med hjem.

Men da Terri-Jade Barwell og hunden kom hjem, bestemte hundeeierens kjæreste, Mark Higgins, seg for å ta en ny titt på den sære gjenstanden, og oppdagelsen forskrekket paret.

"Jeg kunne ha drept hele familien min. Marriott (hunden, red.) graver alltid opp noe, og dette så bare ut som en gammel potet," sier hun til avisen.

Men det viste seg at den gamle poteten var en granat i stedet, som kjæresten Mark Higgins oppdaget da han vil søke på nettet etter lignende gjenstander for å finne ut hva hunden hadde funnet.

Terri Jade-Barwell hadde tatt en dusj, men Mark Higgins løp inn på badet for å dele den dystre sannheten med kjæresten.

Foto: Mark Higgins

Paret skyndte seg derfor å plassere granaten utenfor døren, hvor de deretter kontaktet politiet, som hastet av gårde mot huset.

Foto: Mark Higgins

Politiet møtte opp i hopetall ved huset og sperret raskt av området, men det viste seg heldigvis å være en gammel granat som var designet for øvelser og derfor inneholdt svært lite sprengstoff.

Sprengstoffekspertene evakuerte imidlertid husene på veien mens granaten ble demontert trygt.

Men for Terri-Jade Barwell var det likevel en skummel opplevelse som nå får henne til å se nærmere på hundens funn i naturen.

"Hvis det hadde gått av, kunne jeg vært ansvarlig for å drepe hele familien min," sa en sjokkert Terri-Jade Barwell til avisen.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.