Ekkelt bilde: Det er IKKE greit å gjøre dette på T-banen

26/08/2016

Anniken Hauge

Viralt
Ville du satt deg på setet etter denne mannen? Foto: Privat
Ville du satt deg på setet etter denne mannen? Foto: Privat
Det er visst ingen som har lyst til å sitte på mannens sete etterpå.

Hvis du har det stramt med offentlig transport fordi du synes at dine medmennesker kommer litt for nær, så vil du ganske sikkert boikotte buss, T-bane og tog i land tid fremover, når du har sett dette bildet.

Nylig ble en mann spottet på en britisk metro, da han satt på et sete med buksa langt nedenfor baken. Kort sagt, den bare rompa gned seg direkte mot setet som tusenvis av passasjerer på T-banen også skal bruke etter han. Det skriver den britiske avisen Metro

Bildet, som går sin seiersgang på sosiale medier, er tatt mandag på Piccadilly-linjen i London, forklarer personen som ikke klarte å skjule sinnet sitt. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Denne mannen burde visst ha dratt opp buksen sin litt, før han satte seg. Foto: Privat

 

'Fotografen' flyttet seg raskt vekk fra mannen, fordi han syntes det ble for ekkelt.

Hva mener du? Er det greit å sitte med stompen blottet på et offentlig T-banesete, hvor andre skal sitte senere? 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.