Ekskona sa at datteren var syk: Da han så i kjøleskapet, skyndte han seg ut av døren

21/03/2017 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Ekskona ringte og sa at datteren ikke hadde det bra. Hun ba ham straks kjøpe noe smertestillende for barn og komme innom med det. Han skyndte seg til bilen.

Selv om man ikke lengere kan bo sammen, er man fortsatt forpliktet til å få det til å fungere hvis man har barn sammen.

En fraskilt far høster nå stor hyllest for sin fine gest til ekskona. På Facebook-siden Love What Matters har han delt historien sin.

Brandon Carpenter forteller at ekskona nylig ringte og sa at deres felles datter hadde det veldig dårlig. Hun ba ham komme innom huset med noen smertestillende for barn. Det gjorde faren naturligvis, men da han kom inn i huset gjorde han en uhyggelig oppdagelse. 

I spisskammeret var det masser av babymat og vann. Men kjøleskapet var gapende tomt.

 

- Hun har en fulltidsjobb og datteren min. Hun betaler husleie og alle regningene sin, pluss at hun nedbetaler bilen. Så i dag dro jeg for å handle inn for å være sikker på at hun har mat til de neste par ukene. Bare fordi vi ikke er sammen lengre, betyr ikke det at jeg ikke kan hjelpe henne når hun har behov for det, skriver Brandon Carpenter og tilføyer:

- Hvis mitt barns mor har det bra, vet jeg at hun tar seg av datteren vår så godt hun bare kan, og det gjør meg glad. 

Han skriver videre at noen mener at han kun har ansvar for å ta seg av barnet sitt.

- Men det er en barnslig tanke. Det er på tide å bli voksen og påta seg ansvar i alle aspekter av livet, avslutter han. 

I løpet av fire timer har innlegget fått svimlende 18.000 likes, og det er delt nesten 1.500 gange. Veldig mange kommenterer og hyller den fraskilte faren.

 

- Med så mange mennesker som krangler om hvem som skal betale for hva eller ta seg av barna, og hvem som tar det største ansvaret. Jeg skulle ønske det var mer av dette. Jeg elsker det. Det handler ikke alltid bareom barna, men også om å være voksen til å bekymre seg, skriver Kristina Metz.