Ekspedient avviser gråtende gravid kvinne - etter fødselen sender moren henne en hjerteskjærende beskjed

14/10/2016 16:15

Anniken Hauge

Viralt
Den gravide kvinne hadde en uforglemmelig opplevelse da hun var inne for å bytte noen barneklær.

Gravide Jacinda Jane opplevde enhver mors mareritt, da hun fikk vite at den lille gutten hennes hadde dødd, mens han fortsatt lå inne i magen hennes.

Før den australske kvinnen skulle på sykehuset for å abortere sønnen Sammy, gikk hun inn i en butikk for å levere noen klær hun hadde kjøpt til ham. Hun ville gerne returnere klærne før inngrept, så hun skulle slippe å måtte forholde seg til det etterpå.

Det skriver Little Things.

Men ved kassen fikk Jacinda Jane beskjed om at hun ikke kunne levere klærne, fordi hun ikke hadde det kortet med som hun hadde brutt til å betale for klærne med.

Det fikk Jacinda Jane til å bryte sammen i gråt foran øynene til den medarbeideren som ekspederte henne. Medarbeideren fikk tak i sin overordnede, som valgte å gi Jacinda Jane alle pengene tilbake. Hun hjalp også til med et kjøp som var tøft for den sørgende moren.

Etterfølgende skrev Jacinda Jane en hilsen til ekspedienten på det sosiale mediet Facebook:

- I det sekundet jeg fortalte det, kunne jeg se oppriktigheten i ansiktet ditt. Du fikk sjefen din til å se gjennom fingrene på regelen, slik at jeg kunne pengene mine tilbake.

Så spurte du meg om jeg hadde et teppe som jeg kunne vikle om ham. Det hadde jeg ikke. Det var en av de tingene jeg skulle kjøpe den morgenen. 

Du kom bort og ga meg en stor klem, og lot meg gråte på skulderen din. Så tok du meg med bort til teppene og hjalp meg med å velge et teppe. Blått med hvite skyer på. Det var perfekt.

Da Jacinda Jane ville betale for teppet, avslo ekspedienten som selv betalte for det med sine egne penger.

- Jeg vil at du skal vite at det ga meg så mye trøst å klemme teppet mellem veene, og vikle det om ham da han ble født. Jeg kommer aldri til å glemme det du gjorde for meg og babyen min, skriver Jacinda Jane.

Siden Jacinda Jane skrev innlegget den 11. oktober, har det gått viralt med nesten 2.000 reaktioner, 321 delinger og hundrevis av kommentarer.

Du kan lese hele Jacinda Janes innlegg rett nedenfor.