Ektepar får seg et stort sjokk da hennes mor gjør et mystisk funn på loftet

26/12/2017 10:30

Anniken Hauge

Viralt
Britiske Heidi og Ed Savitt ble gift i sommer etter de møtte hverandre i studietiden og ble kjærester for fire år siden. Men nylig oppdaget Heidis mor noe som ga forholdet deres en helt ny mening.

Det britiske ekteparet Heidi og Ed Savitt har en kjærlghetshistorie som i utgangspunktet ligner mange andres. Det 26-årige paret møtte hverandre i 2011, da de begge studerte på Newcastle University.

Men nylig oppdaget Heidi og Ed Savitt til sin store overraskelse at deres felles historie faktisk går mye lengre tilbake.

Det skriver britiske The Sun.

Under en middag med det unge ekteparets mødre, nevnte Heidis mor Kay Parker at datteren hadde hatt en feriekjæreste under en reise til Tyrkia.

En ganske søt historie, men ikke noe som middagsselskapet tenkte så mye mer over. Først to uker senere da Kay Parker fant et 20 år gammelt fotoalbum på loftet, la familien to og to sammen.

I fotoalbumet fant Heidi Savitts mor nemlig bilder fra familieferien til Tyrkia og gjenkjente plutselig den lille gutten som datteren hennes hadde hatt et godt øye til.

Det var ingen ringere enn den mannen Heidi Savitt hadde giftet seg med 20 år senere. Den lille gutten på de gamle feriebilene var Ed Savitt.

Kay Parker var målløs over oppdagelsen:

- Jeg ropte. Det var helt uvirkelig. Jeg sendte det selvfølgelig til Fiona (Ed Savitts mor red.) Ingen av oss ante at Heidi og Ed hadde møtt hverandre før universitetet. Men under den to uker lange ferien holdt de hverandre i hånden det meste av tiden, sier Kay Parker til The Sun.

På universitetet kom Ed og Heidi i kontakt med hverandre da Ed flyttet inn i et hus hvor Heidi tidligere hadde bodd. Han trengte hjelp med en tørketrommel og fant Heidis navn på en lapp. 

Kort eftid senere begynte Ed og Heidi å date, og hadde vært sammen i fire år da de spiste middag med mødrene i London.

Senere har de gamle feriebildene av Heidi og Ed Savitt gått viralt blant venner og familie på sosiale medier. 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.