Ektepar skal ha vunnet over 462 millioner kroner i Lotto: Så skjedde denne feilen

23/02/2024 06:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
En liten feil var årsaken til at paret ikke fikk gevinsten til tross for riktige tall.

Edwina og David Nylan, fra Fleetwood, Lancs, opplevde hver lottospillers mareritt da de trodde de hadde vunnet en formue på 35 millioner pund (ca. 462 millioner norske kroner), men endte opp med ingenting på grunn av en teknisk feil.

Paret hadde brukt Lottomobile-appen til å kjøpe Lotto-kupongen sin i julen, og skuffelsen var stor da de oppdaget at kjøpet aldri hadde gått igjennom. Det er det Ladbible skriver.

Til tross for at de valgte vinnertallene for trekningen, fant Edwina og David ut at de manglet midler på kontoen sin for å fullføre kjøpet av lottokupongen.

Selv etter å ha overført mer penger og sikret de potensielt vinnende tallene, møtte paret flere utfordringer da de prøvde å kreve den livsendrende jackpotten. Camelot, selskapet bak Lotto, informerte dem om at de ikke hadde noen oversikt over transaksjonen.

"Da tallene kom opp så det ut som om vi hadde truffet jackpotten, men da jeg sjekket var det ingenting fra Camelot," sa Edwina. Hun la til at en samtale med Camelots kundeservice avslørte at et forsøk på å kjøpe de forespurte numrene var registrert, men kjøpet var ikke gjennomført på grunn av utilstrekkelige midler.

Camelot bekreftet at spilleren hadde forsøkt å kjøpe en billett flere ganger den kvelden, men uten de nødvendige midlene gikk ikke kjøpene gjennom.

– Kun billetter hvor kjøpet er gjennomført kan være med i trekningen, sier en talsperson for Camelot.

Til tross for denne hjerteskjærende opplevelsen har ikke Edwina og David gitt opp å spille lotto. Edwina understreker at paret har spilt i årevis og er erfarne med nettkontoen sin. "Jeg har bare måttet fortsette og ikke bli for nedfor," sa hun.