Ekteparet Amanda og Michael ventet tvillinger: Gjør en sjokkerende oppdagelse kort tid etter fødselen

20/06/2023 22:30

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det hadde de ikke sett komme.

Ekteparet Amanda og Michael ble utrolig glade da de fant ut at de fikk tvillinger. Da de to jentene ble født i juli 2006, var de friske og spreke og så like ut.

Men over tid la foreldrene merke til at en jente, Millie, begynte å bli mørkere, mens den andre tvillingen, Marcia, ble lysere. Foreldrene innså at tvillingene deres hadde forskjellige hudfarger.

De var bekymret for hvordan andre ville reagere på grunn av deres forskjellige hudfarge, og innså at folk kan være dømmende.

De ville ikke at døtrene deres skulle oppleve ubehagelige blikk og fordommer i oppveksten. Det er et ekstremt sjeldent fenomen at tvillingers hudfarger endres, men det forekommer fortsatt i én av en million fødsler, og det har ingen negativ effekt på helsen til barnet.

Til tross for at mange har stirret på jentene, har foreldrene heldigvis ikke opplevd fiendtlighet.

De fleste har vist forståelse og har vist nysgjerrighet fremfor negativitet. Folk ønsker å forstå det uvanlige synet du ikke akkurat ser hver dag.

Da tvillingene begynte på skolen, ble lærerne og klassekameratene deres lamslått da de oppdaget at de var tvillinger av forskjellige raser.

Som tidligere nevnt er det også grunn til å slippe kjeven over det, da det skjer i ett av en million tilfeller. Tvillingfaren har tidligere opplevd rasisme, og derfor anser han seg glad for at de to jentene hans ikke har opplevd det samme.

Du kan se en video om tvillingene nedenfor: