Ella sovnet på toget og våknet til en uventet serviett fra en fremmed: Da hun så under servietten, kunne hun ikke tro sine egne øyne

06/07/2024 17:42

Emma

Viralt
Foto: Privat
Da Ella så under, kunne hun ikke tro sine egne øyne.

I en tid da menneskelig kontakt synes å være mangelvare, har en anonym handling av generøsitet på et tog i England rørt hjertene til en ung kvinne og tusenvis av andre.

23 år gamle Ella Johannessen, fra Leeds Beckett University, ble overveldet av handlingen til en ukjent samaritan som la 100 pund under en serviett på fanget mens hun sov på toget.

Dette kommer i kjølvannet av at Ella Johannessen delte sin økonomiske nød med moren over telefon tidligere på dagen:

– Jeg snakket med henne om hvor lite penger jeg hadde, hvor bekymret jeg var for økonomien min, og jeg var opprørt, sa hun, ifølge BBC.

23-åringen fra Leeds Beckett University fortalte BBC at hun gikk inn i gjeld i løpet av sitt siste studieår etter å ha gitt opp deltidsjobben for å konsentrere seg om studiene.

Og etter å ha våknet fra en lur, oppdaget hun den uventede gaven som fikk henne til å gråte av takknemlighet:

– Etter 18 forferdelige måneder med å miste faren min og begge foreldrene hans, viste det meg at det finnes godhet og gode mennesker i verden.

Ella Johannessen var ikke et sekund i tvil om at hun måtte ty til Facebook for å dele sine erfaringer i håp om å finne den anonyme donoren; Innlegget hennes har blitt delt mer enn 2.800 ganger.

I innlegget legger hun ikke skjul på at hun ønsker å finne personen og fortelle dem at de er en fantastisk person.

Johannessen, som nå bor i Leeds, har bestemt seg for å «formidle godhet» ved å jobbe frivillig for en veldedig organisasjon.

Foto: Privat

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.